Komentara: 2
Pregleda: 1344

Fudbal: "Golubice" pobednice Regionalnog turnira u Sarajevu

23.07.2021. u 10:30h > 19:32
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka, osvojile su prvo mesto na regionalnom turniru „Sarajevo Regional Cup“ gde su se nadmetale u konkurenciji četiri tima. Pored „golubica“ za pobednički pehar nadmetale su se se ekipe Osijeka, Breznice i Sarajeva.
Fudbal: "Golubice" pobednice Regionalnog turnira u Sarajevu
Foto: ŽFK "Spartak"

Subotičanke su u prvoj utakmici igrale nerešeno 2:2 sa ekipom Srajeva, dok je na drugom susretu Osijek savladao Breznicu sa 2:1. Drugog takmičarskog dana Spartak je ukrstio koplja sa prvakom Hrvatske. Golovima Tijane Filipović i Vesne Milivojević Subotičanke su slavile sa 3:0. Šampionke Bosne i Hercegovine bile su bolje od Breznice iz Pljevalja i pobedile sa 2:0. Trijumfom nad Osijekom „golubice“ su obezbedile prvo mesto i zasluženo podigle pobednički pehar prvog regionalnog turnira. Tijana Filipović ponela je priznanje za najbolju igračicu utakmice protiv Hrvatica.

Osim sjajnih partija, fudbalerke su boravak u Sarajevu iskoristile za obilazak grada, a posetile su Većnicu grada Sarajeva, gde je organizovan prijem od strane gradonačelnice Benjamine Karić.

Fudbal: "Golubice" pobednice Regionalnog turnira u SarajevuTurnir u Sarajevu dobro je poslužio kao provera u sklopu priprema za predstojeće izazove ekipi Borisa Arsiića.

-    Zadovoljni smo kako smo odigrali na ovom turniru. Utakmice su bile kvalitetne. Na lep način smo završili ovo takmičenje koje je ujedno bilo i provera u sklopu priprema. Pobedom  u drugom meču smo dobili dodatno samopouzdanje. Iz Srajeva se vraćamo puni utisaka i zahvaljujemo se na sjajnom gostoprimstvu, druženju i odličnim utakmicama. Turnir je bio potreban za regionalnu saradnju i korak ka Regionalnoj ligi kojoj svi težimo - rekao je Boris Arsić, šef struke Spartaka. 

Fudbal: "Golubice" pobednice Regionalnog turnira u Sarajevu

Iz Sarajeva Subotičanke se sele na Zlatibor gde će odraditi drugu fazu priprema za Ligu šampiona i novu sezonu. Na sever Bačke se vraćaju 30. jula.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1344
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.