Komentara: 1
Pregleda: 2597

Fudbal: "Golubice" nakon sedam godina poražene - Mašinac minimalcem do tri boda

01.05.2018. u 18:46h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka kapitulirale su nakon sedam godina od Mašinca. "Golubice" su u 2. kolu plejofa poražene u Nišu minimalnim rezultatom 1:0.
Fudbal: "Golubice" nakon sedam godina poražene - Mašinac minimalcem do tri boda

Navikle su igračice Spartaka fudbalsku javnost samo na pobede i poneki nerešen rezultat poslednjih nekoliko godina kako su zaposele na šampionsko postolje. Vest da su poražene u Nišu bila je nestvarna, međutim ovog puta Subotičanke su poklekle pred Mašincem i položile oružje.  Domaći tim je bio bolji samo za gol, ali vredan tri boda u drugom kolu završne faze takmičenja.

Prvi deo susreta protekao je u ispitivanju snaga i nadigravanju. Jedinu priliku vrednu pomena imale su Golubice, ali se Jovićeva nije dala iznenaditi, sačuvala je mrežu.

U drugom delu meča Nišlijke su jedinu šansu iskoristile i pretvorile u vođstvo. Kristina Krstić savladala je Kostićevu. Zaigrale su Subotičanke agilnije, ali je izostala realizacija i Mašinac je nakon sedam godina uspeo da pobedi Spartak.

Mašinac – Spartak 1:0 (0:0)
Krstić 54'.

Mašinac: Jović, Stevanović, Vučković, Milivojević, M. Stanković (Savić), Krstić, Ćirić, Mi. Stanković (Pajčić), Lazarević, Vasiljković, Brusin (Golubović).

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Marfi, Ejmi, Filipović, Pavlović, Matić, Marenić.

Iako je poražen u Nišu Spartak je nakon dva kola plejofa prvi na tabeli sa dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu kojoj putuje na megdan u poslednjem okršaju završne faze. Meč je na programu 5. maja u Beogradu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2597
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.