Komentara: 0
Pregleda: 976

Fudbal: "Golubice" još jednom ubedljive protiv Rada (9:0)

26.03.2018. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Spartak je bio neumoljiv u 13. kolu Superlige za žene, na domaćem terenu nadigrao je Rad i slavio pobedu od 9:0. Subotičanke gošćama nisu dozvolile ni jednog trenutka da pređu na njihovu polovinu, svih 90 minuta su opsedale gol Beograđanki i na kraju ubedljivo slavile.
Fudbal: "Golubice" još jednom ubedljive protiv Rada (9:0)

Domaći tim je poveo golom Pavlovićeve direktno iz kornera u 10. minutu, dok se Matićeva pobrinula da udvostruči prednost Subotičanki. Boljom igrom koja se odvijala samo na jednoj polovini terena, pred golom Rada, Spartak je prvi deo susreta rešio sa 5:0.

I u nastavku su Subotičanke  bile te koje su diktirale igru. Slovićeva je povećala vođstvo domaćina na 6:0, a potom je tamnoputa Dorin sa bele tačke zatresla mrežu Rada, nakon isključenja Miljkovićeve zbog prekršaja načinjenog u kaznenom prostoru.

Fudbal: "Golubice" još jednom ubedljive protiv Rada (9:0)

Mogle su Golubice da slave i ubedljiviju pobedu, međutim u nekoliko navrata golmanka Rada, Tijana Bojadžija, je razigrane Subotičanke sprečila svojim dobrim intervencijama. U 79. minutu Slovićeva je po treći put tresla mrežu gošći, a konačnih 9:0 postavila je Nina Dorin.

Spartak - Rad 9:0 (5:0)

Pavlović 10', Matić 18', Slović 30', 47' i 79', Frajtović 37', Filipović 87', Dorin 52' i 83'

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović (Ilić), Marfi, Filips 8Mostarac), Filipović 8Marenić), Dorin, Pavlović, Matić.

Rad: Bojadžija, Miljković, Babić, Nikolić, Stamenić (Arsić), Tanasković(Kuzmanović), Milenković, Ćorluka, Živković, Risteski, Jovanović

Nepune dve nedelje ranije Spartak je u osmini finala Kupa Srbije takođe bio ubedljiv protiv Rada. "Golubice" su slavile sa 10:1 i obezbedile plasman u četvrtfinale najmasovnijeg klupskog takmičenja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 dana
Komentara: 0
Pregleda: 976

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.