Komentara: 2
Pregleda: 2148

Fudbal: Golovima Milića i Bijelovića Bačka 1901 slavila u Novom Sadu

06.05.2019. u 09:23h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 upisala je novu pobedu. U Novom Sadu, Subotičani su bili bolji od Crvene zvezde i slavili sa 2:0, u 28. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. U narednom kolu u Suboticu dolazi Dunav.
Fudbal: Golovima Milića i Bijelovića Bačka 1901 slavila u Novom Sadu

Nakon ubedljive pobede nad Cementom, Bačka 1901 je slavila i na gostujućem terenu  protiv Crvene zvezde sa 2:0. Tim Sava Pavićevića bio je mnogo bolji od domaćina i golovima Andrije Milića i Luke Bijelovića uknjižio nova tri boda.

Iako je novosadska Crvena zvezda u prvom delu imala inicijativu i nekoliko šansi, nije ih uspela realizovati jer je pred golom Subotičana bio dobro raspoloženi Ivan Dokić. Bačka je imala svoje prilike, ali je izostala realizacija u prvih 45. minuta igre.

Nastavak utakmice u potpunosti je pripao gostujućoj ekipi. Subotičani su do vođstva stigli nakon prekida. Slobodan udarac s leve strane izveo je Andrija Milić i pogodio direktno u gol Crvene zvezde da 1:0. Pokušavao je domaćin da poravna rezultat, ali je dobra igra u odbrani Bačke osujetila sve njihove pokušaje.

Konačan rezultat susreta postavio je Luka Bijelović. Posle kontre Glišović je uposlio Bijelovića, a on olako sproveo loptu u mrežu Novosađana za radost i nova tri boda koja su Bačku kotirala na šestu poziciju, sa 39 osvojenih bodova, šest kola pre kraja šampionata.

Crvena zvezda – Bačka 1901 0:2 (0:0)
Milić 63', Bijelović 80'

Crvena zvezda: Glavičanin, Miloradović (Ilijin), Hajriz, Ivanović, Kostić, Mitrović, Mastilo, Beljanski, Mitić, Milić,  Stanković.

Bačka: Dokić, Jović, Jokić, Bijelović, Tumbas, Lukić (Orčić), Rajkovača, Dobresko, Milić, Masalušić, Glišović.

U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje Dunav iz Starih Banovaca (subota, 16 i 30).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2148
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.