Komentara: 2
Pregleda: 709

Fudbal: Čukarički bolji od Spartaka (2:0)

08.08.2022. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo prvi poraz u novoj sezoni. Bolji od Subotičana bio je Čukarički na Banovom brdu i pobedio sa 2:0 u okviru 5. kola Superlige. Domaći tim je imao veći posed lopte i konkretnije prilike od kojih je dve iskoristio za trijumf i tako naneo poraz „golubovima“ i prekinuo pozitivnu seriju ekipe Slavka Petrovića.
Fudbal: Čukarički bolji od Spartaka (2:0)

Prvih 45 minuta protekao je  u ne toliko zanimljivoj igri. Čukarički je imao blažu inicijativu i nekoliko pokušaja da ugrozi gol Manojlovića, dok je Spartak zapretio samo preko Luke Bijelović. Bio je to slab udarac i lak plen za Mićovića.

Drugo poluvreme samo što je počelo, a Spartak je uspeo da zatrese mrežu. Andrej Todoroski je potigao glo posle brze akcije, ali se ispostavilo iz nedozvoljene pozicije. Nakon konsultacija sa var komisijom, poništen je pogodak. Već u sledećem napadu posle kontre Badamosi je uspeo da nadmudri odbranu Subotičana i loptu pošalje u donji dalji ugao. Pokušao je Todoroski u 55. minutu. Lopta je završila pored stative. U 83. minutu Stanić je načinio prekršaj, Tošić je izveo slobodan udarac i pogodio mrežu Spartaka preko živog zida za 2:0 i ujedno postavio konačan rezultat meča.

Čukarički – Spartak  2:0 (0:0)
Badamosi 51', Tošić 83'

Čukarički: Mićović, Adžić (Kovač), Badamosi, Docić (Petković), Kovačević, Lučić (Roganović), Mijailović, Ovusu (Ndiaje), Stevanović, Tošić, Vujadinović.

Spartak: Manojlović, Tanasin, Filipović (A. Đurasović), Ostojić, Mitrović (Vitorović), Šćepanović (A. S. Đurasović), Tumbasević (Stanić), Bijelović, Todoroski (Rošević), Srećković, Obradović.

U narednom kolu Spartak na svom terenu dočekuje Javor iz Ivanjice, a utakmica se igra u nedelju od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 709
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.