Komentara: 1
Pregleda: 1325

Fudbal: Bačka 1901 poražena od Železničara

02.06.2019. u 14:40h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je od Železničara iz Pančeva na svom terenu sa 2:0 u okviru 33. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Subotičani su nastupili u izmenjenom sastavu, a gosti to iskoristili i odneli bodove.
Fudbal: Bačka 1901 poražena od Železničara

Fudbaleri Bačke poraženi su pred svojom publikom od Železničara iz Pančeva sa 2:0. Tim Sava Pavićevića igrao je u potpuno izmenjenom sastavu u odnosu na dosadašnje utakmice. Gosti su bili precizniji i na kraju slavili.

Subotičani su od starta nametnuli svoju igru, bili bolji. Propustili su crveno – beli tri odlične prilike, a kazna za to usledila je u finišu prvog dela. Radisavljević je posle kontre doveo Pančevce u vođstvo.

Nastavak utakmice i pored jake kiše koja je neprestano padala protekao je u dobro i zanimljivoj igri oba tima uz nekoliko izglednih prilika. Bačka nije svoje iskoristila, a gosti su ponovo u završnici utakmice uspeli da zatresu mrežu domaćina za konačnih 0:2.

Jaka kiša tokom drugog poluvremena uticala je na igru, mada je usled klizavog terena bilo za očekivati da se fudbaleri češće odluče na šut sa distance. Do toga nije došlo, ali su igrači oba tima propustili nekoliko izglednih prilika. Šef struke fk Bačka Pavićević ubacio je mladog Šušnjara(2003) u vatru umesto iskusnog Spreme u 46’. Bačkin poletarac u potpunosti je zadovoljio ukazano overenje. Takođe je priliku da zaigra iskoristio i Nenadović (2001). U poslednjih 5 minuta utakmice, prava opsada gola gostiju ali lopta jednostavno nije našla put do mreže. Kad nisu uspeli domaći, jesu gosti u nadoknadi vremena i to ponovo iz brze kontre, preko Radisavljevića. Na kraju, tri boda su pripala spretnijem i sretnijem timu.

Bačka 1901 – Željezničar 0:2 (0:1)
Radisavljević 45’, 90’

Bačka: Jović, Kiš, Masalušić, Bjedov, Višnjić, Lazić, Lukić (Nenadović), Dobresko (Nenezić), Spremo (Šušnjar), Glišović, Orčić.

Željezničar: Katanić, Božović, Tripković, Aničić, Tanasković (Petrović) Radisavljević, Mandić, Šobat, Kovačević, Pavlović, Runjajić (Ambruš).

U narednom kolu, ujedno poslednjem u ovoj sezoni, Bačka gostuje u Zrenjaninu gde će snage odmeriti sa Radničkim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1325
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.