Komentara: 1
Pregleda: 1198

Fudbal: Bačka 1901 poražena od Crvene zvezde u Novom Sadu (3:2)

26.04.2018. u 17:19h
Izvor: Subotica.com
Nakon pet vezanih pobeda Bačka 1901 je pretrpela poraz. Subotičani su u Novom Sadu poklekli pred Crvenom zvedom koja je slavila sa 3:2 u 23. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. U borbenoj utakmici na Slanoj bari viđeno je pet golova, a čak tri su postignuta sa bele tačke.
Fudbal: Bačka 1901 poražena od Crvene zvezde u Novom Sadu (3:2)

Subotičani su od starta zaigrali borbeno, čvrsto i težili da što pre dođu do vođstva. Uspeli su u 31. Minutu. Tumbas je doneo radost Bačkoj.

Nastavak utakmice je bio baš buran. Velika borba se vodila, Crvena zvezda je bila dominantnija, a odbrana Subotičana nije odolela. U velikom nadmetanju, Zečević je u kratkom vremenskom periodu oboren na nepropisan način, što je sa bele tačke pretvorio u golove i preokrenuo rezultat u korist domaćina. Nije dugo trebalo igračima Bačke. Rađen je odigrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija dosudio kazneni udarac za goste. Krmar je poravnao rezultat i doneo nadu da će se iz Novog Sada vratiti ne porađeni, međutim u finišu utakmice Zečević je po treći put savladao Gabrića i pobeda je pripala domaćinu.

Crvena zvezda – Bačka 1901 3:2 (0:1)
Zečević 60', 62' (oba iz penala) i 90 - Tumbas 31', Krmar 72' (p)

Crvena zvezda: Glavičanin, Bajić, Ignjić, Slavuljica, Rađen, Ilić, Kostić, Crnojački, Baletić, Knežević (Milić), Balabanović (Zečević).

Bačka 1901: Gabrić, Višnjić, Kiš, Masalušić, Simić, Medić, Nađ (Orčić), Tumbas, Manojlović, Krmar (Jakovljević), Bursać.

Bačka je trenutno na 12. mestu sa 26 osvojenih bodova posle 23 odigrane utakmice. U narednom kolu, u subotu 28. aprila Subotičani na terenu kraj Somborske kapije dočekaće ekipu Mladosti koja ima samo tri boda više u odnosu na crveno – bele. Meč počinje u 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1198
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.