Komentara: 4
Pregleda: 1239

Fudbal: Bačka 1901 poražena na gostovanju od Mladosti (1:0)

03.09.2018. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u 3. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, pretrpela je minimalan poraz od Mladosti u Bačkom Jarku. Nakon odlične partije u prošloj utakmici, kada su Subotičani na domaćem terenu bili bolji od Srbobrana i slavili sa 2:0, ovog puta su poklekli u finišu utakmice iako su bili bolji rival na terenu.
Fudbal: Bačka 1901 poražena na gostovanju od Mladosti (1:0)

Bačka je u Jarku bila mnogo bolja na terenu od domaćina koji je zahvaljujući iskusnom golmanu Rajiću uspeo da se odbrani i dođe do pobede.

Subotičani su imali više od igre, stvarali su šanse, ali je golman Mladosti bio nepremostiva prepereka. Pokušali su Krmar i Tumbas, međutim Rajić se nije dao iznenaditi. U finišu prvog dela Tumbas je imao izuzetnu priliku, uputio je šut, lopta je prošla pored Rajića, ali se Paprić našao na dobrom mestu i u poslednjem trenutku izbacio je sa gol linije.

U nastavku utakmice Mladost se malo trgla, krenula je ka golu Bačke. Pokušavali su domaći igrači, nizali prilike i u 85. minutu najbolju iskoristili za pobedu. Precizan je bio Darko Marić nakon odbijene lopte smestio ju je u mrežu Subotičana za konačnih 1:0.

Mladost  (Bački Jarak) – Bačka 1901 1:0 (0:0)
Marić 85'

Mladost: Rajić, Tomić, Đurić (Stojisavljević), Kočiš, Todorović, Paprić (Kovačević), Vujović, Gojković (Bičkeji), Marić, Stojšić, Ninković.

Bačka: Gabrić, Kiš, Masalušić, Orčić, Tumbas, Matijević (Francišković), Krmar, Lazić, Manojlović, Bjelobrk (Nađ), Medić.

U narednom 4. kolu koje je na programu u subotu,  8. septembra, Bačka 1901 igra kući, a u goste joj dolazi ČSK iz Čelareva. Utakmica kraj Somborske kapije počinje  u 16 i 30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1239
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.