Komentara: 3
Pregleda: 2672

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

02.07.2019. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Bačka 1901" počeo je pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Ambicije subotičkog srpskoligaša za predstojeće prvenstvo su da se nađu u samom vrhu i pokušaju obezbediti plasman u viši rang.
Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Fudbaleri "Bačke 1901", pod vođstvom šefa struke Sava Pavićevića i njegovih saradnika, počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj je cilj da se izbori plasman u Prvu ligu. Tim kraj Somborske kapije angažovao je i nekoliko iskusnih igrača čiji zadatak je da mladoj ekipi pomognu u ostvarenju cilja. Igrače i stručni štab su pozdravili su Milojko Vukadinović,  direktor kluba i Radovan Šimun, sportski direktor tima kraj Somborske kapije, uz jasnu poruku kakvi su planovi u novoj sezoni.

- Prošle sezone smo loše startovali, ali na našu sreću Sava Pavićević je preuzeo ekipu i preporodio je. Na kraju smo završili u samom vrhu lige. Pored rezultata veoma važno je istaći da je u prošloj sezoni Pavićević dao šansu i mladim igračima koji su uz prvi tim i oni su se potrudili da je opravdaju. Što se tiče predstojećeg prvenstva, naše ambicije su najveće. Ciljevi su da budemo u samom vrhu, ali bez presije i pritiska. Igraćemo utakmicu po utakmicu i verujem da ćemo uspeti ono što smo naumili jer ova ekipa, pod vođstvom Save Pavićevića, to i može – rekao je Milojko Vukadinović,  direktor subotičkog srpskoligaša.

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Sportski direktor Radovan Šimun zadužen je za formiranje igračkog kadra sa šefom struke. Na prvom okupljanju bilo je oko dvadesеtak igrača, među kojima su i pristigle novajlije.

- U novu sezonu ulazimo sa nekoliko promena, ali sa jasno zacrtanim ciljevima i ozbiljnim ambicijama. U dogovoru sa šefom struke, Pavićevićem, angažovali smo nekoliko iskusnih igrača koji se uklapaju u fizionomiju Bačke, a biće još novih, kao i nekoliko iz Spartaka s kojim imamo izvanrednu saradnju. Nadamo se uspehu u predstojećoj sezoni i da se nađemo među  vodećim timovima na tabeli. Mi želimo da budemo stabilan klub i ponos ovoga grada – poručio je Šimun.

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Tim kraj Somborske kapije i dalje će predvoditi trener Savo Pavićević sa svojim saradnicima Dejanom Srdićem i Bojanom Jovićem. Tokom pauze Subotičani su pojačali svoje redove i angažovali nekoliko iskusnijih igrača. Šef struke "Bačke 1901" predočio je plan i program priprema i poručio igračima da uz maksimalno zalaganje mogu ostvariti ciljeve koji su pred njima.

- Od prvog dana moramo maksimalno da se fokusiramo i treniramo  kako bi ostavrili ciljeve koje želimo, a to je viši rang. Igračima se zahvaljujem za izvanrednu prošlu sezonu, a onima koji su pristigli u Bačku želim dobrodošlicu i da nam pomognu u kako bi ispunili planove u predstojećem šampionatu. U prethodnom prvenstvu ste pokazali koliko možete i logično je da su ambicije porasle. Ovaj klub zaslužuje da se nađe u višem rangu, a ja verujem da vi možete da iznesete taj teret i ostvarite očekivano, posebno uz pomoć igrača koji su nam došli – istakao je Pavićević -

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Što se tiče plana priprema, Pavićević je rekao da pripreme počinju iz Subotice, zatim odlaze na Zlatibor, a do početka nove sezone odigraće i nekoliko kontrolnih susreta.

- Radićemo do 14. jula u Subotici, a potom se selimo na Zlatibor. U planu je da se odigra nekoliko prijateljskih utakmica da što spremnije dočekamo start prvenstva. Ekipa još nije kompletirana jer čekamo da nam se priključi i nekoliko igrača iz Spartaka. Pored Noskovića, Mezeia, Anđića, Stankovića, Ilijina koji su nas pojačali biće još novih imena - dodaje prvi čovek struke Subotičana

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za novu sezonu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2672
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.