Komentara: 3
Pregleda: 2002

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za nastavak sezone

29.01.2018. u 15:27h > 19:15
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 okupili su se na terenu kraj Somborske kapije kako bi počeli sa pripremama za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina.
Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme za nastavak sezone

Na prvom okupljaju treneru Zoranu Ćiriću odazvalo se 19 igrača među kojima su i neka nova lica, s obzirom da je tokom pauze došlo je do promene u igračkom sastavu subotičkog srpskoligaša.

Ekipu kraj Somborske kapije napustili su Zolnajić i Zlatković, a Medić, Krmar i Tomović su sa Spartakom na pripremama i po njihovom povratku će se znati da li će ponovo u redove crveno – belih.

Od novajlija došao je Studen iz Prirevice, Manojlović iz Šida i Masalušić iz temerinske Sloge, ali će se tek za dve nedelje znati tačno ko će sve nositi dres Bačke u prolećnom delu, kada predstoji grčevita borba za opstanak u ovom rangu takmičenja.

U okviru priprema Bačka će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica od kojih je već prva na programu 7. februara, kada će snage odmeriti sa ekipom Moraholoma u Mađarskoj.

Raspored kontrolnih utakmica: Moraholom – Bačka (7. februar), Bačka – Bačka Pačir (10. februar), Tavankut – Bačka (14. februar), Tisa Adorjan – Bačka (21. februar), Radnički Sombor – Bačka (24. februar), OFK Odžaci – Bačka (28. februar) i Spartak ŽK – Bačka (3. mart)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2002
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.