Komentara: 1
Pregleda: 2749

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme

10.07.2020. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 okupili su se u sredu na terenu kraj Somborske kapije i počeli pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa „Vojvodina”. U nove izazove crveno – beli krenuće u znatno izmenjenom i podmlađenom sastavu.
Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme

Posle duge pauze koja je usledila neplanski konačno je živnulo i na stadionu Bačke. Tim Sava Pavićevića počeo je pripreme za novu seznu, a na prozivku šefu struke i njegovom pomoćniku  Dejanu Srdiću odazvala su se 23 igrača.

Mladi stručnjak koji je izvanredno protekle sezone predvodio ekipu ukratko je izneo plan priprema.

- Ova pauza je bila baš preduga, sticajem okolnosti. Vidimo da virus i sada hara, ali se nadamo da će sve proći i ponovo biti dobro. Kako je, tako je, krenuli smo da radimo, rad neće zavisiti samo od nas, nego i situacije koja je podložna promenama – objašnjava Pavićević. - Kompletne pripreme ćemo odraditi na našem stadionu uz sve poštovanje mera predostrožnosti zbog sprečavanja širenja virusa. Verujem da ćemo se period pred nama dobro iskoristiti i spermiti se za start prvenstva koji još nije definisan, ali postoje indicije da to bude 15. avgust.

Fudbal: Bačka 1901 počela pripreme

NA POČETKU PRIPREMA 23 IGRAČA - Prvog dana priprema na na okupljanje su došli: Oliver Đukić, Novak Vujošević, Nebojša Mezei, Miloš Manojlović, Stefan Simić, Nemanja Bursać, Nikola Cetina, Luka Đurović, Đorđe Glišović, Aleksandar Šafranj, Aleksa Bogojević, Ognjen Šušnjar, Adam Horvat, Matija Tomić, Strahinja Prole, Milan Kozomora, Branislav Veliković, Nikola Šašić, Strahinja Lukić, Vasilije Čučković, Luka Malenčić, Aleksandar Kukolj, Mateja Nenadović.

U odnosu na prošlu sezonu velike kadrovske promene su usledile kada je igrački kadar u pitanju. Redove crveno – belih napustili su Anđić,Bjedov, Kaluđerović. Igrači koji su bili na pozajmici iz Spartaka vratili su se u jato „golubova“  Lučić, Lazić, Milić i Bijelović.

- Sastav je izmenjen, imamo sada u timu dosta mladih i talentovanih igrača, koji su nastupima u mlađim kategorijama zaslužili da se nađu među prvotimcima. Imaće od koga da nauče, jer imamo i iskusnih igrača. Svako mora da se bori za svoje mesto u timu. Sve je na njima da se izbore za dres prvotimca. Momci koji su se vratili u Spartak su se dokazali u Bačkoj i zbog toga mi je veoma drago. Želim im sve najbolje i da pokažu da su zaista superligaški kalibar – poručuje Pavićević.

U okviru priprema odigraće Bačka i nekoliko kontrolnih utakmica, a prva bi trebala da bude 18. jula sa Sogom iz Čonoplje. Za 28. jul je najavljen meč protiv Tavankuta, a za 1. avgust protiv Hajduka iz Kule. Naravno, sve će zavisiti od epidemiološke situacije u tom momentu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2749
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.