Komentara: 16
Pregleda: 1963

Fudbal: Bačka 1901 igrala 1:1 sa Mladosti u Bačkom Jarku

16.10.2017. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Nakon remija sa novosadskom Crvenom zvezdom u Subotici, usledilo je teško gostovanje u Bačkom Jarku protiv kvalitetne ekipe Mladosti. Nakon 90 minuta meč je završen bez pobednika, 1:1.
Fudbal: Bačka 1901 igrala 1:1 sa Mladosti u Bačkom Jarku

Subotički crveno-beli, oslabljeni zbog suspenzije Medića, ali silno pojačani kapitenom Kišom odvažno su izašli na megdan favoritu. Kao što je bilo za očekivati domaćin je bio bolji tokom većeg dela meča, ali ni to im nije bilo dovoljno da sačuvaju sva tri boda.

Bačka je do prednosti došla u 40. minutu, nakon kontre. Bio je to izvanredan udarac Zolnajića sa solidne distance. Nije Bačka igrala baš podređenu ulogu na utakmici, štaviše čak u četiri navrata imali su "đavolčići" priliku da dupliraju vođstvo. Zlatković i Krmar bili su i u poziciji jedan na jedan.

Veliku pomoć, što se samopouzdanja tiče, ali i sigurnosti u igri, Subotičani su imali u svom kapitenu Saši Kišu. Njegova uloga na terenu tek treba da dâ rezultate, na narednim mečevima.

Puleni Slobodana Kustudića i Zorana Milidraga još uvek imaju problem sa koncentracijom. Opet je primljen gol u poslednjih desetak minuta meča, što ih je koštalo osvajanja celog plena, odnosno prve prvenstvene pobede u sezoni.

Mladost – Bačka 1901 1:1 (0:1)
Ivanović 82' - Zolnajić 40'

Mladost: Slijepčević, Đukić, Latković, Dakić, Ivanović, Dabižljević, Mihajlović (Trifunović-Panić) Papović, Marić (Stojšić), Todorović, Kovačević.

Bačka 1901: Gabrić, Nađ, Đurović, Kiš, Bursać, Jakovljević, Simić, Zolnajić, Krmar, Tumbas (Šijačić), Zlatković (Glišović).

Fudbal: Bačka 1901 igrala 1:1 sa Mladosti u Bačkom Jarku

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 1963
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.