Komentara: 7
Pregleda: 1661

Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Cement za prvu pobedu

08.09.2017. u 23:11h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 u subotu na stadionu kraj Somborske kapije dočekuje Cement iz Beočina u okviru 4. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Subotičani su u prethodna tri kola osvojili samo bod, pa će protiv Beočinaca pokušati da dođu do pobede pred domaćom publikom.
Fudbal: Bačka 1901 dočekuje Cement za prvu pobedu

Fudbaleri bačke u prva tri kola novog šampionata osvojili su samo bod. Samo su na startu upisali remi protiv Bratstva iz Prigrevice na domaćem terenu, dok su od Radničkog iz Zrenjanina i Omladinca u Banovcima poraženi. Tim je pretrpeo i velike promene u igračkom kadru. Mnogo igrača je posle drugog kola napustilo redove crveno – belih, a i šef struke Darko Sekulović je podneo ostavku, pa je vraćen Slobodan Kustudić.

Mlada ekipa Bačke, sačinjena većinom od igrača na pozajmici iz Spartaka pokušaće sutra da se suprotstavi timu iz Beočina koji je dobro startovao i upisao dve pobede. U prošlom kolu Beočinci su pobedlili Radnički iz Sremske Mitrovice i sigurno da će u Suboticu doći da potvrde dosadašnji učinak.

Utakmica u subotu počinje u 16 i 30, a ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1661

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.