• Pregleda: 2618

Frankopanska u utorak zatvorena zbog obnavljanjа kolovoza

Direkcija za izgradnju grada Subotice saopštila je danas da će zbog izvođenja radova na asfaltu u utorak, 12. maja tokom većeg dela dana doći do privremenog zatvaranja dela ulice Zrinjskog i Frankopana.
Frankopanska u utorak zatvorena zbog obnavljanjа kolovoza

Privremeno zatvaranje ulice Zrinskog i Frankopana planirano je za period od 6 do 18 časova i to u delu  od ulice Sep Ferenca do ulice Gorenjska  (Sekereš Lasla).

U naznačenom periodu i u delu pomenute ulice kompanija "Vojput" izvodiće radovi  na rehabilitaciji kolovoza. Iz Direkcije apeluju na građane da tokom radova koriste alternativne saobraćajnice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
SUGRAĐANKA Odgovori
Hvala direkciji za izgradnju grada Subotice na blagovremenom obaveštenju ...
NIK Odgovori
PROSTIRITE JE !!!!!
zoro Odgovori
A ostatak ulice??? Kada ce se neko drznuti da tamo napravi reda?!? Npr. da je naprave jednosmernom i jednu traku namene za parkiranje, sad je nemoguce voziti bicikl po stazi od parkiranih automobila.
forest gamp Odgovori
Izgleda da je prodat " Poslovno stambeni plac " na pocetku Gorenjske.
mukileski Odgovori
Nadamo se da ce biti malcice proširena. Vrlo pametan je onaj koji je tamo projektovao biciklisticku stazu sa obe strane!
komšija Odgovori
poruka za nadležne iz Direkcije: kad ste već tamo, završite pešačku stazu od pošte (kod gerontološkog) do kraja Sep Ferenca, odnosno do Frankopanske, i to sadašnjom utabanom stazom, preko travnjaka, gde su pešaci već "označili" stazu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.