Komentara: 1
Pregleda: 4948

FK "Spartak Zv" učestvovao u humanitarnoj akciji

16.06.2013. u 18:49h
Izvor: FK "Spartak"
Iako je prvenstvo završeno pre nepunih mesec dana, neki fudbaleri i zaposleni u FK "Spartak Zlatibor voda" aktivno učestvuju u dešavanjima koje afirmišu klub i promovišu sport u raznim društvenim akcijama koje se dešavaju u poslednjih par nedelja. Ovaj put subotički superligaš je uzeo učešće u humanitarnoj akciji koja je juče održana u palićkom ZOO vrtu.
FK "Spartak Zv" učestvovao u humanitarnoj akciji

Od ranih jutarnjih sati su se smenjivale selekcije kluba na travnjaku pored glavne bine..Program su započeli najmlađi generacija 2005godište pod vođstvom trenera Gabrijela Mikovića, da bi za kraj Klub predstavili najuspešniji, Kadeti FK Spartak Zlatibor vode koji su ove godine napravili istorijski uspeh plasman u elitno takmičenje Kvalitetnu ligu Srbije. Kadeti su došli u kompletnom sastavu na čelu sa trenerom Bogoljubom Dzinićem i  odigrali su za kraj mini turnir u nožnom tenisu.

Na pultu za kojim je bilo aktivnosti tokom cele manifestacije bila je organizovana kreativa radionica gde su najmlađi posetioci uz pratnju roditelja mogli da se osveže uz Zlatibor vodu i da nacrtaju crtež na temu našeg kluba. Kreativnu radionicu su već po tradiciji vodile naše misice Leontina, Dragana i Marija.

FK "Spartak Zv" učestvovao u humanitarnoj akciji

Specijalni gost je bio, Branimir Aleksić, golman Spartaka iz Subotice i član A reprezentacije, koji je za razliku od mnogih fudbalera koji odmor provode na sunčanim plažama širom sveta, uzeo učešće u akciji "Sportska bajka" koja je juče održana u subotičkom ZOO vrtu. Manifestacija je bila humanitarnog karaktera, a popularni Aleksa je poklon podelio deci iz Centra za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica.

FK "Spartak Zv" učestvovao u humanitarnoj akciji

"Zadovoljstvo mi je da dam doprinos svakoj akciji gde su naša deca učesnici i gde se prikuplja pomoć za decu sa posebnim potrebama. Ideja da se svi subotički sportski kolektivi okupe u ZOO vrtu i da svrha okupljanja ima humanitarni karakter je genijalna. Danas je moj klub Spartak ovde i deca iz naše škole su uzela učešće u ovoj humanitarnoj akciji i nadam se da će i naredne generacije iz kluba nastaviti da pružaju pomoć socijalno ugroženim slojevima društva" - izjavio je Branimir Aleksić, golman subotičkog superligaša.

FK "Spartak Zv" učestvovao u humanitarnoj akciji

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4948

Povezana vest

Povezane teme

zološki vrt Palić

ZOO vrt Palić

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

branimir aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.