Komentara: 5
Pregleda: 6480
Foto

FK "Spartak" sutra u Kupu dočekuje FK "Partizan" (13 časova)

03.12.2013. u 12:25h
U okviru četvrtfinala Kupa Srbije sutra se na Gradskom stadionu sastaju FK "Spartak" i FK "Partizan". Meč počinje u 13 časova, a ulaznice se prodaju još danas do 16 časova u prostorijama kluba, a od sutra samo na stadionu. Utakmica je proglašena za meč visokog rizika i biće preduzete dodatne mere obezbeđenja svih učesnika.
FK "Spartak" sutra u Kupu dočekuje FK "Partizan" (13 časova)

Na današnjoj konferenciji za novinare javnosti su se obratili šef tručnog štaba Dragan Kanatlarovski i miljenik Spartakovih navijača Vidak Bratić, od ove sezone pomoćnik u prvom timu. Oni su izneli svoja viđenja sutrašnjeg meča i saopštili sa kojim fondom igrača raspolažu.

U poslednjem duelu sa beogradskim Partizanom, odigranom pre 4 dana, Spartak je poražen sa 2:0, iako je veći deo meča u najmanju ruku bio ravnopravan protivnik i stvarao šanse koje nažalost nisu bile realizovane, a da jesu rezultat bi bio možda i u korist Subotičana.

Kup takmičenje je specifično, najmasovnije bez dileme, takmičenje u kojem "mali" mogu da iznenade "velike", ali optimizam šefa i pomoćnika stručnog štaba pred ovaj meč ne zasniva se na "fortuni" već na realnim osnovama, na postojećem igračkom kvalitetu i fizičko-tehničkim stanjem ekipe koja je i u prethodnom duelu pokazala da poštuje protivnika, ali isto tako traži svoju šansu i prolaz u polufinale Kupa.

FK "Spartak" će verovatno pretrpeti manje izmene u odnosu na prethodnu utakmicu sa Partizanom pošto se u tim vraćaju oporavljeni Kovačević i još neki igrači koji su imali parne žute kartone. Konačnu odluku o timu Kanatlarovski doneće sutra posle jutarnjeg treninga. Sa druge strane Partizan će doći u Suboticu bez jednog od svojih ponajboljih igrača Živkovića.

FK "Spartak" sutra u Kupu dočekuje FK "Partizan" (13 časova)

"Imamo dobar tim i kvalitetne igrače, dobru atmosferu i veliku želju da pobedimo, a isto tako nadamo se podršci domaće publike koja bi nas nosila za željenog cilja. Imam veliko poverenje u tim i očekujem dobar fudbal i rezultat." - izjavio je Kanatlarovski.

Vidak Bratić je takođe pozvao publiku da im pruži podršku u sutrašnjem meču jer je uveren da će igrači na terenu dati svoj maksimum, a onda su i iznenađenja moguća.

"Partizan je kvalitetna ekipa uz dosta pojedinaca, ali imamo i mi svoj kvalitet i verujemo u pobedu. Navijači su ti na koje ozbiljno računamo i mnogo bi nam značilo kada bi sutra bili sa nama." - izjavio je Bratić.

FK "Spartak" sutra u Kupu dočekuje FK "Partizan" (13 časova)

Meč četvrtine finala Kupa Srbije između Spartaka i Partizana igra se sutra (sreda) na Gradskom stadionu od 14 časova. Ulaznice po ceni zapad 300, istok 250 i jug 200 din se još danas prodaju u prostorijama kluba (Park Rajhl Ferenca) do 16 časova, a sutra će se prodavati od 11 časova na Gradskom stadionu, kada će i biti otvorene kapije.

Fudbalski klub Spartak poziva sve navijače da budu u sredu uz klub kako bi uz njihovu podršku i vetar u leđa pomogli subotičkom superligašu da nastavi dalje put ka osvajanju Kupa, iako je protivnik za svako poštovanje.

Utakmica je visokog rizika i biće pojačana kontrola i obezbeđenje svih učesnika na sportskoj priredbi

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio je ovu utakmicu, utakmicom povišenog rizika. PU Subotica skreće pažnju posetiocima ovog događaja da je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava zabranjeno i da će svako izazivanje nereda u okolini i na stadionu, koje može ugroziti bezbednost prisutnih biti sankcionisano.

U skladu sa članom 69. stav 3. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

PU Subotica apeluje na navijače oba tima, kao i na sve građane, da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednom održavanju ove sportske priredbe.

Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 6480
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

vidak bratić

fudbalski kup srbije

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.