Komentara: 2
Pregleda: 3117

FK "Spartak" sutra protiv Donjeg Srema (Gradski stadion, 15 časova)

04.10.2013. u 22:20h
Izvor: FK "Spartak"
Sledeći protivnik Spartaka je ekipa Donjeg Srema koja je sakupila bod manje u dosadašnjem prvenstvu. Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom od 15h. Povodom te utakmice održana je press konferencija na kojoj su prisustvovali novi šef Dragan Kanatlarovski, kapiten Vladimir Torbica i reprezentativni golman Branimir Aleksić.
FK "Spartak" sutra protiv Donjeg Srema (Gradski stadion, 15 časova)

Kanatlarovski je istakao da je bilo malo vremena za pripremu utakmice ali uprkos tome spremno dočekuju narednog rivala.  - Ozbiljno smo se spremali u ovom kratkom roku znamo da nam dolazi neugodan protivnik. Mi imamo jasne ambicije a to su da idemo n apobedu u svakoj utakmici bez obzira na ime protivnika. Takav slučaj će biti i u sutrašnjem duelu. Došlo je vreme da se iskupimo za sve ono što nije bilo na nekom zavidnom nivou. Treba nam pobeda i želimo je već u predstojećoj utakmici. Tu je i želja da u pauzi koja predstoji da se u miru što bolje pripremimo i adaptiramo na možda malo izmenjeni način rada.

Kapiten Vladimir Torbica očekuje tešku utakmici ali i pobedu svog tima - Jasno je da nas čeka veoma teška utakmica, što se može zaključiti i iz dva prošlogodišnja duela. Donji Srem je čvrsta ekipa koja zna da igra na rezultat. Očekujem borbeno i ne toliko lepu utakmicu. Lepota nas u ovom momentu ne zanima, tražimo dobar reultat, a to je pobeda. Od svojih saigrača tražim da daju sve od sebe kako bi došli do pobede i nova tri boda i izašli iz ove rezultatske krize koju nismo zaslužili.

Po rečima Kanatlarovskog na teren će istrčati jedanaest najspremnijih igrača koji mogu da odgovore na sve zahteve trenera. Nikola Popara je preskočio jedan trening jer se požalio na bolove, Siniša Stevanović izlazi iz povrede ali je njegov nastup još uvek pod znakom pitanja i štoper Cicmil se oporavio od povrede ali njemu nedostaje trenažni proces i kontinuitet igara.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3117
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

branimir aleksić

dragan kanatlarovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.