Komentara: 5
Pregleda: 3784

FK "Spartak" počinje novu sezonu na Gradskom stadionu

09.08.2014. u 12:46h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka danas od 17,30 časova na Gradskom stadionu počinju novu sezonu u Jelen superligi, a prvi protivnik je kragujevački Radnički. Karte za današnju utakmicu su 200 din sever i jug, istok 250 i zapad 300 dinara. Šef struke i kapiten ekipe pozvali su publiku da podrže Spartak i pomognu u osvajanju prvih bodova u novoj sezoni.
FK "Spartak" počinje novu sezonu na Gradskom stadionu

FK "Spartak" ulazi u novu sezonu sa novim timom željnim dokazivanja, a po rečima šefa struke cilj je opstanak u Jelen superligi i građenje tima za budućnost i veće domete u nacionalnom šampionatu.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare šef struke Petar Kurčubić najavio je nastup značajno izmenjenog sastava u osnosu na prethodnu sezonu, koji se predhodna dva meseca uigravao i pripremao za takmičenje u novoj sezoni. Po rečima Kurćubića današnji tim je spoj mladosti i mudrosti, odnosno igrača koji su željni dokazivanja i onih iskusnijih koji bi trebalo da utiču na mlađe da previše ne polete.

Što se tiče protivnika Kurćubić je konstatovao da je ekipa Radničkog 1923 značajno promenila sastav, baš kao i Spartak i u takvim susretim, pogotovo što je prvo kolo, teško je bilo šta prognozirati, ali isto tako ističe da je uveren da će njegova ekipa dati sve od sebe da ostvari najbolji mogući rezultat.

Kao taktiku koju očekuje od protivnika Kurćubić smatra da će Radnički pokušati da pritiska i gura Spartak što dalje od gola, ali isto tako smatra da to treba da bude taktika domačih fudbalera koji moraju od starta da uđu u meč što agresivnije i odlučnije kako bi potisnuli takve ambicije protivnika.

Velika želja kapitena Vladimira Torbice je da njegov tim prvenstvo započne pobedom, ali očekuje tvrdu utakmicu i veliku borbu.

- "Ekipa iz Kragujevca je za nas velika nepoznanica. Promenili su veliki broj igrača kao i mi, imaju energičnog trenera i veliku želju svih pojedinaca za pobedom. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Voleo bih da startujemo pobedom, što bi za nas bilo jako bitno. Očekujem da mladi igrači pokažu svoj kvalitet i da ćemo biti ekipa koju će krasiti spoj mladosti i iskustva." - izjavio je Torbica

Kurćubić i Torbica: Imajte strpljenja, verujte u novi tim

Šef struke i kapiten pozvali su publiku, a posebno navijače Marince, da budu sa njima od prvog minuta i zamolio za strpljenje za sve loše minute koji će se u nekim budućim utakmicama pojavljivati te apelovao da veruju u novi tim koji će vremenom pokazati da je skup kvalitetnih pojedinaca koji zaslužuju mesto u prvom timu Spartaka.

Nove cene ulaznica na utakmice FK "Spartak"

Što se tiče ulaznica na Gradski stadion, koji je od nedavno pod rukovodstvom JKP "Stadion", desile su se manje promene koje ne bi trebalo značajno da utiču na posećenost na stadionima. Naime, cene ulaznica za mečeve Spartaka u Superligi iznosiće 200 dinara za navijačke tribine (sever i jug), istok će koštati 250 dinara, dok će zapad biti 300 dinara. Ove cene se odnose na većinu Spartakovih utakmica, a specijalne cene biće za gostovanje Crvene zvezde i Partizana kada će JKP "Stadion" naplaćivati ulaz po cenama: sever 200 dinara, jug i istok 350 i zapad 400 dinara.

Svi koji imaju neiskorišćene karte iz prošle sezone moćiće još danas da uđu na stadion.

Još jedna novina je da žene više nemaju besplatan ulaz na stadion. Ostalo je nepromenjeno da deca do 14 godina (uz priloženu đačku knjižicu) mogu besplatno da uđu.

Uvedene su i VIP karte (loža) koje za čitavu sezonu iznose 15.000 dinara, za polusezonu 10.000 dinara, odnosno po utakmici 2.000 din. Posetioci stadiona, odnosno članovi kluba navijača FK "Spartak" mogu da uplate godišnju članarinu koja sada iznosi 1.500 dinara za čitavu sezonu-.

Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" uoči 1. kola nove fudbalske sezone FK "Spartak" uoči 1. kola nove fudbalske sezone FK "Spartak" uoči 1. kola nove fudbalske sezone FK "Spartak" uoči 1. kola nove fudbalske sezone FK "Spartak" uoči 1. kola nove fudbalske sezone
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3784
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

jkp stadion subotica

petar kurćubić

vladimir torbica

cene ulaznica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.