Komentara: 9
Pregleda: 3903

FK "Spartak" ljut na selektore novinarske selekcije: A Torbica? Nepravda i sramota!

16.11.2013. u 14:25h
"Ako je tačno da su u novinarsku selekciju birani isključivo igrači koji igraju u domaćem prvenstvu i koji su u dobroj formi kako to da nije bilo mesta za našeg kapitena", pita se izvršni direktor Spartaka Damir Džimović
FK "Spartak" ljut na selektore novinarske selekcije: A Torbica? Nepravda i sramota!

Duel novinarske selekcije i reprezentacije Srbije u Užicu trebao je da bude praznik fudbala, spektakl, a postaje polako farsa.

Mnogi igrači koji igraju u inostranstvu su se zahvalili na pozivu, zbog čega je jedan od “selektora” Milovan Rajevac i odustao od sedenja na klupi, a svaki dan se neki superligaški klub pobuni što njihov igrač nije dobio poziv.

Poslednji se javio Spartak iz Subotice, koji smatra da je njihov kapiten Vladimir Torbica oštećen.

”Povodom izbora igrača u selekciju novinara, ne možemo da ostanemo nemi. Mišljenja smo da je učinjena velika nepravda prema našem kapitenu Vladimiru Torbici. Igraču koji je poslednjih sezona jedan od najbolje ocenjenih igrača domaćeg prvenstva. Ako je tačno da su u novinarsku selekciju birani isključivo igrači koji igraju u domaćem prvenstvu i koji su u dobroj formi kako to da nije bilo mesta za našeg kapitena? Torbica je celu svoju fudbalsku karijeru odigrao isključivo u domaćem prvenstvu, a kvalitetom i trenutnom formom, mišljenja sam da je zaslužio ne poziv u novinarsku selekciju već kapitensku traku u istoj. Velika je sramota za svakoga ko je bio u funkciji pozivanja i selektiranja igrača za novinarsku ekipu, a propustio je da pozove jednog od najboljih igrača Superlige. Vlada je svojim odnosom na terenu i van terena zaslužio da njegov rad bude krunisan pozivom u novinarsku selekciju”, kazao je Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka.

Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 3903
Povezane teme

fudbalski klub spartak

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.