Komentara: 10
Pregleda: 3601

FK "Spartak" igrao nerešeno sa Jagodinom (1:1)

22.03.2014. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
U okviru 20. kola Jelen Super lige danas su se na Gradskom stadionu u Subotici sastali Spartak i Jagodina i posle 90 minuta igre došlo je do podele bodova. Posle prvog poluvremena bez golova, u drugom poluvremenu su poveli gosti, ali je pet minuta kasnije Spartak izjednačio, što je bio i konačan rezultat. Spartak za 4 dana igra Kup meč protiv Vojvodine.
FK "Spartak" igrao nerešeno sa Jagodinom (1:1)

Spartak je u 2014. godini bez pobede - zabeležio je jedan poraz i 4 uzastopna remija. Čini se da su obe ekipe bile mislima u polufinalu Kupa Srbije jer za 4 dana Spartak očekuje meč protiv Vojvodine, koja je danas poražena od Novog Pazara (2:0), dok Jagodina igra protiv OFK Beograda.

Veliki jubilej imao je kapiten Spartaka Vladimir Torbica koji je danas upisao svoj dvestoti nastup za subotičkog  superligaša.

Prvu izglednu šansu imali su gosti preko Lepovića koji je izašao sam pred golmana Aleksića, ali domaći čuvar mreže bio je uspešniji. Pred sam kraj prvog dela Spartak je imao šansu preko MIlića koji je uputio oštar centaršut u peterac gostiju, ali Nosković je bio zamalo neprecizan. Prvo poluvreme je obeležila dosta nepovezana igra sa obe strane.

U drugom delu Spartak je zaigrao konkretnije i ofanzivnije, imao je par polušansi, ali do prednosti ipak dolaze gosti preko opasnog Lepovića koji je ovaj put bio uspešniji od Aleksića i iskoristio nespotrenost Spartakove odbrane. Posle primljenog gola trener Kanatlarovski na klupu je taktički povukao Noskovića i Novakovića, a njih su zamenili Ilić i Mrkela.

Sedam minuta nakon što su primili gol, igrači Spartaka su preko Milića uzvratili i izjednačili. Gol je postignut posle dobrog centaršuta Torbice sa desne strane, kada lopta dolazi do Miloševića na drugoj stativi, on šutira snažno i pogađa prečku, potom lopta se odbija na dva metra gde natrčava Milić i glavom pogađa gol golmana Đuričića.

Očigledno je šef struke svesno žrtvovao prvenstveni meč kako bi imao spremnije igrače za duel protiv Vojvodine.

Utakmica se igrala pred oko 1.000 gledalaca, među kojima je bila i grupa Jagodinaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 3601
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.