Komentara: 8
Pregleda: 3605

FK "Spartak" bez golova protiv Rada za kraj polusezone

07.12.2013. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka i Rada odigrali su bez golova poslednju utakmicu u prvom delu sezone, u utakmici koja će se pamtiti samo po hladnom vremenu i tek ponekim uzbuđenjem na terenu, pretežno u Radovom šesnestercu. Sledi pauza u Jelen Super ligi sve do marta, a onda dolaze Vojvodina, Crvena zvezda...
FK "Spartak" bez golova protiv Rada za kraj polusezone

Prvo poluvreme je proteklo u izuzetno nezanimljivim akcijama, bez konkretnih prilika i 45 minuta koji će se brzo zaboraviti. Spartak je krenuo bez Noskovića i to se osetilo u napadu Subotičana, a to je osetio i stručni štab domaćih koji je već početkom drugog poluvremena (55') uradio dvostruku izmenu, kada je Nosković zamenio Mrkelu, a Trivunović Džugurdića.

Ulazak Noskovića doneo je ozbiljnije akcije i nekoliko izglednih šansi u kojima se nalazio pomenuti, ili je makar učestvovao u njima. Nekoliko povoljnih prilika ostale su neiskorišćene zbog dobrih intervencija gostujućeg golmana Kljajića i posle 90 minuta ostalo je tih najnepopularnijih 0:0.

Na kraju utakmice sa tribina se začulo "Dragi (Kanatlarovski) ostani...". Sledi zimska pauza u kojoj će i Spartak sigurno pretrpeti određene igračke promene, a ko će sa klupe voditi tim ostaje da se vidi u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad Fudbal: Spartak - Rad
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 3605
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.