Komentara: 0
Pregleda: 4018

FK "Palić" poražen od Sente, lidera Srpske lige "Vojvodina" (3:0)

25.11.2013. u 09:16h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Palića pretrpeli su i svoj peti poraz ove sezone pošto su juče poraženi od ekipe Sente koja je ovom pobedom potvrdila titulu jesenjeg šampiona Srpske lige, grupa "Vojvodina". Meč se igrao na Gradskom stadionu u Senti pred oko 300 gledalaca. Utakmicama 15. kola završen je jesenji deo šampionata, a FK "Palić" ga je završio na 11. mestu, odmah iza Bačke 1901.
FK "Palić" poražen od Sente, lidera Srpske lige "Vojvodina" (3:0)

Senta je jesenji prvak. I u ovoj utakmici pokazala je da trenutno igra najbolji fudbal u ligi. Počelo je žestoko i već u 3. minutu gosti su iz jedne gužve pogodili stativu.

Kako je vreme odmicalo domaći su bili sve opasniji i u 22. minutu poveli. Đuričin je centaršutom uposlio Spahića a ovaj je iz prve,volejom savršeno završio akciju. Palić međutim nije klonuo i u 24. stvorio izvanrednu šansu. Brzonogi Rajkovača našao se oči u oči sa senćanskim golmanom, oštro je šutirao, Živkov je vrhovima prstiju promenio pravac lopti koja je udarila u stativu.

U 46. minutu, u gužvi ispred gola Palića, Vučkovića je igrao rukom a sudija Jocović bez dvoumljenja pokazao na penal kojeg je u gol pretvorio igrač utakmice Marko Spahić.

Treći gol plod je odlične igre senćanskog srednjeg reda. Đuričin je sa desnog boka kao rukom poslužio Matića a ovaj precizno završio na bližu stativu. Isti ovaj igrač se u 85. minutu našao oči u oči sa golmanom Ićitovićem, ovaj se hrabro bacio u noge i omeo ga da povisi rezultat.

FK "Senta" - FK "Palić" 3:0
Spahić 22' i 46' (ku), Matić 70'

Sudija  Jocović iz Vrbasa podelio je 8 žutih kartona - 3 za FK "Senta" (Josimović, Matić, Sarapa i 5 za FK "Palić" (Stevanović, Vučković, Bjedov, Jočić, Maksimović).

FK "Senta": Živkov, Đukić, Radulović (Vasin), Spahić, Šarenac, Đeri, Josimović, Popov, Matić, Đuričin (Gecić) , Nikolin (Sarapa).

FK "Palić": Ićitović, Pavić, Štrbac, Jočić, Bjedov, Slijepčević, Stevanović (Kobiljski), Ljubenović (Vojnić-Kortmiš), Vučković, Rajkovača, Maksimović.

(izveštaj FK "Senta")

FK "Palić" poražen od Sente, lidera Srpske lige "Vojvodina" (3:0)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4018
Povezane teme

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.