Komentara: 0
Pregleda: 2599

FK "Palić" nerešeno sa FK "Tekstilac" (1:1)

30.09.2013. u 12:26h
Izvor: Subotica.com
U okviru 7. kola Srpske lige Vojvodina na Sportskom centru "Janko Pejanović" na Paliću pred oko pedesetak gledalaca svoj meč su odigrali FK "Palić" i Fk "Tekstilac" iz Odžaka, a završen je podelom bodova (1:1).
FK "Palić" nerešeno sa FK "Tekstilac" (1:1)

U derbiju začelja Srpske lige grupa Vojvodina, slađi deo kolača pripao je gostima iz Odžaka. "Jezeraši" su imali terensku inicijativu tokom čitave utakmice i propuštali 4-5 povoljnih prilika, a onda je iskusni Goran Đokić iz jedne jedine prilike za goste postigao gol.

Do kraja utakmice, domaći igrači uspeli su samo da stignu do izjednačenja i to zahvaljujući vrlo dobrom omalenom rezervisti Jovanu Kaluđeroviću.

Golove su postigli Đokić u '59 minutu za ekipu Tekstilca iz Odžaka, dok je strelac za Palićane  bio Kaluđerović u '74 minutu meča koji je ujedno proglažen i za igrača utakmice koji je na teren ušao tek sredinom drugog poluvremena.

Glavni arbitar meča je bio Nenad Minaković iz Novog Sada, a podelio je 5 žutih kartona, od koji je dva za Palić (Kobiljski, Požar) i tri za gsotujuću ekipu (Perović, Crnjanskom, Sekeruš)

Za FK "Palić" nastupili su: Ićitović, Požar, Čekić, Stevanović, Bjedov, Sljepčević, Vučković (58.min Kaluđerović), Ljubenović, Kobiljski, Rajkovača i Maksimović. Za goste iz Odžaka nastupili su Andrijašević, Milunović, Ristić (90+ Aleksić), Perović, Latinović, Radmanović, Stoiljković (67.min Sekeruš), Crnjanski, Đokić, Ognjenović, Kulić (82.min Petković)

Posle ovog nerešenog rezultata FK "Palić" se nalazi na 13. mestu tabele Srpske lige Vojvodina sa samo 5 osvojenih bodova iz 7 odigranih mečeva. U narednom kolu koje se igra 6. oktobra ekipa Palića gostuje prvoplasiranoj ekipi Radnikog iz Šida.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2599
Povezane teme

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.