Komentara: 0
Pregleda: 3010

FK "Palić" igrao nerešeno sa Radničkim iz Nove Pazove (1:1)

11.11.2013. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Juče na Sportskom centru "Janko Pejanović" na Paliću pred oko stotinjak gledalaca odigrana je utakmica 13. kola Srpske lige, grupa Vojvodina u kojoj su se sastali FK "Palić" i FK "Radnički" iz Nove Pazove. Na poluvremenu je bilo bez golova, a u nastavku oba tima su postigla po gol u samom finišu meča i tako podelili bodove.
FK "Palić" igrao nerešeno sa Radničkim iz Nove Pazove (1:1)

Palić - Radnički NP 1:1 (0:0)
Strelci: 0:1 Andrijić 83' i 1:1 Kobiljski 86'

Bila je ovo prava prvenstvena utakmica u kojoj su domaći fudbaleri i pored terenske inicijative propustili nekoliko prilika iz kojih su mogli učiniti nešto više pa zbog toga imaju više razloga da žale za izgubljena 2 boda. Igra oba rivala bila je dobra i borbena, a da se to potvdi, falili su golovi do kojih se ipak stiglo u samom finišu utakmice. Gosti su prvi stigli do vođstva nakon dve idealne situacije u kojima su se našli Požar i Ljubenović ali je junak utakmice u oba slučaja bio na visini zadatka.

"Jezeraši" su za samo dva minuta nakon primljenog gola uspeli da izjednače i na kraju ipak sačuvaju bod.

Sudija Marko Dubak iz Pančeva dodelio je samo jedan žuti karton i to za Požara, igrača domaćih.

Za FK "Palić" nastupili su: Ićitović, Pavić, Štrbac, Stevanović, Jočić, Sljepčević, Požar (Kobiljski) Ljubenović, Vučković, Rajkovača, i Maksimović (Kaluđerović).

Za gostujuću ekipu Radničkog nastupili su: Matić, Cicović (Grulović) Lazić, Punišić, Haska, Balešević, Andrejić, Ivančević (Berić), Saračević, Čeprnja (Čečarić) i Gajić.

Za igrača utakmice proglašen je Uroš Matić iz gostujuće ekipe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3010
Povezane teme

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.