• Pregleda: 3005

FK "Bačka 1901" prolećni deo sezone započeo pobedom protiv Radničkog iz Šida (1:0)

Fudbaleri Bačke 1901 u nastavak sezone ušli su sa pobedom pošto su danas na Stadionu kraj Somborske kapije pobedili Radnički iz Šida sa 1:0. Naredne subote fudbaleri Bačke gostuju u Temerinu ekipi Sloge.
FK "Bačka 1901" prolećni deo sezone započeo pobedom protiv Radničkog iz Šida (1:0)

U prvoj prolećnoj utakmici 16. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke zabeležili su veoma važnu pobedu u duelu sa odličnom ekipom Radničkog iz Šida.

U prvih sat vremena utakmice vodila se izjednačena borba oba tima mada je Radnički imao izglednije prilike, a u 28. minutu, Krajnović je čak pogodio i prečku.

Bačka je naročito od ulaska Maravića u igru zaigrala brže i agresivnije, i u potpunosti dominirala terenom. U tom periodu, jedan pogodak za domaćina je čak bio i poništen, da bi u 78. minutu videli evrogol Petea čija je parabola sa preko 30 metara završila iza leđa golmana Dobrojevića.

Bačka - Radnički (Š) 1:0 (0:0)

Bačka: Gorjanac, Lazinica, Svitić, Damjanović, Vučković, Pete, Čović, Radosavljev, Grubor (Plavšić), Mandić (Poljaković), Plojović (Maravić).

Radnički: Dobrijević, Kucalović, Đurkić, Drobnjak, Aperlić, Radunović, Smiljanić (Savić), Krajnović, Ćirić,  Đanković (Ivković), Lepinjica.

Sudija Stanko Majstorović iz Starih Banovaca pokazao je šest žutih kartona, od toga 5 za Bačku (Mandić, Čović, Grubor, Svitić, Lazinica) i 1 za Lepinjicu iz ekipe Radničkog. Za igrača utakmice proglašen je Srđan Radosavljev iz redova Bačke. Utakmicu je posmatralo oko 200 gledalaca.

Tabela:

Naredne subote fudbaleri Bačke gostuju u Temerinu ekipi Sloge.

Izvor: Subotica.com / Autor: Božidar Spajić

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.