Komentara: 0
Pregleda: 3445

FK "Bačka 1901" prolećni deo sezone započeo pobedom protiv Radničkog iz Šida (1:0)

15.03.2014. u 20:03h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 u nastavak sezone ušli su sa pobedom pošto su danas na Stadionu kraj Somborske kapije pobedili Radnički iz Šida sa 1:0. Naredne subote fudbaleri Bačke gostuju u Temerinu ekipi Sloge.
FK "Bačka 1901" prolećni deo sezone započeo pobedom protiv Radničkog iz Šida (1:0)

U prvoj prolećnoj utakmici 16. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke zabeležili su veoma važnu pobedu u duelu sa odličnom ekipom Radničkog iz Šida.

U prvih sat vremena utakmice vodila se izjednačena borba oba tima mada je Radnički imao izglednije prilike, a u 28. minutu, Krajnović je čak pogodio i prečku.

Bačka je naročito od ulaska Maravića u igru zaigrala brže i agresivnije, i u potpunosti dominirala terenom. U tom periodu, jedan pogodak za domaćina je čak bio i poništen, da bi u 78. minutu videli evrogol Petea čija je parabola sa preko 30 metara završila iza leđa golmana Dobrojevića.

Bačka - Radnički (Š) 1:0 (0:0)

Bačka: Gorjanac, Lazinica, Svitić, Damjanović, Vučković, Pete, Čović, Radosavljev, Grubor (Plavšić), Mandić (Poljaković), Plojović (Maravić).

Radnički: Dobrijević, Kucalović, Đurkić, Drobnjak, Aperlić, Radunović, Smiljanić (Savić), Krajnović, Ćirić,  Đanković (Ivković), Lepinjica.

Sudija Stanko Majstorović iz Starih Banovaca pokazao je šest žutih kartona, od toga 5 za Bačku (Mandić, Čović, Grubor, Svitić, Lazinica) i 1 za Lepinjicu iz ekipe Radničkog. Za igrača utakmice proglašen je Srđan Radosavljev iz redova Bačke. Utakmicu je posmatralo oko 200 gledalaca.

Tabela:

FK "Bačka 1901" prolećni deo sezone započeo pobedom protiv Radničkog iz Šida (1:0)

Naredne subote fudbaleri Bačke gostuju u Temerinu ekipi Sloge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3445

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.