Komentara: 0
Pregleda: 2725

FK "Bačka 1901" prekinuo niz poraza pobedom nad Tekstilcem (1:0)

25.11.2013. u 08:52h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 prekinuli su niz od 4 poraza pošto su juče na domaćem terenu pred oko stotinjak gledalaca golom u uvodnim minutima meča pobedili Tekstilac minimalnim rezultatom 1:0. Ovom pobedom igrači Bačke jesenji deo su završili na 10. mestu Srpske lige Vojvodina.
FK "Bačka 1901" prekinuo niz poraza pobedom nad Tekstilcem (1:0)

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Srpske lige, grupa "Vojvodina", Bačka je zasluženo trijumfovala. Oproštaj pred svojim navijačima fudbaleri Bačke mogli su da začine sa više pogodaka, međutim, lopta je samo jednom prešla gol liniju.

Domaći fudbaleri propustili su dve idealne prilike, jednu u prvom (Panić), drugu u finišu utakmice (Koprivica), i dva puta pogodili prečku, tako da je Tekstilac rezultatski dobro prošao.

Sa 19 bodova Bačka je zauzela 10. poziciju na tabeli i u potpunosti ispunila očekivanja rukovodstva kluba što se tiče plasmana i borbe za opstanak. Kada se tome doda da je Bačka na tri utakmice u poslednjim trenutcima izgubila po dva boda, koja su praktično bila već u džepu, plasman je mogao biti i daleko bolji.

Bačka 1901 – Tekstilac 1:0 (1:0)
Ušumović 4'

Sudija Aleksandar Mihajlović iz Zrenjanina podelio je 6 žutih kartona - 4 za Bačku (Kiš, Kolundžić, Lazinica, Obućina) i 2 za Tekstilac (Perović, Radmanović).

Bačka: Latinović, Kolundžić, Kiš, Svitić (Lazinica), Ušumović, Panić, Ivanović (Obućina), Radosavljev, Mandić (Grubor), Koprivica, Simović.

Tekstilac: Andrijašević, Milunović, Ristić, Perović, Radmanović, Savin (Crnjanski), Kulić, Mušikić (Drpljanin), Đokić, Ognjenović, Stoiljković (Latinović).

Za igrača utakmice proglašem je Jovan Simović iz domaće ekipe Bačke 1901.

FK "Palić" poražen od Sente (3:0)

 

FK "Bačka 1901" prekinuo niz poraza pobedom nad Tekstilcem (1:0)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2725
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.