Komentara: 29
Pregleda: 3846

FK "Bačka 1901": Nećemo dozvoliti uplitanje politike u rad kluba!

23.12.2014. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Bačka 1901" Subotica na XXI sednici Upravnog odbora održanoj 22. decembra, analizirajući aktivnosti posle prekinute sednice Skupštine donela je odluku da se nastavak Vanredne izborne Skupštine zakaže za 16. januar naredne godine.
FK "Bačka 1901": Nećemo dozvoliti uplitanje politike u rad kluba!

FK "Bačka 1901" povodom svih nedavnih dešavanja izdala je saopštenje kojim želi da upozna celokupnu sportsku javnost sa neprimerenim i nepotrebnim uplitanjem politike u rad i funkcionisanje najstarijeg Kluba u regionu.

U saopštenju se apeluje na gradonačelnika Jene Maglaija da članu Gradskog veća za sport, omladinu i turizam Vjekoslavu Ostrogoncu objasni oblast njegove nadležnosti.

Predstavnici fudbalskog kluba "Bačka 1901" su i lično pre izvesnog vremena upoznali gradonačelnika sa ovom problematikom i dobijene su garancije da se slični ekscesi od strane člana Gradskog veća više neće ponoviti.

Na nedavno održanom sastanku aktiva veterana gospodin Ostrogonac je ponovo izneo niz uvreda kao i pretnji usmerenih prema članovima Skupštine fudbalskog kluba "Bačka 1901". Ovakvo ponašanje smatramo neprimerenim i šaljemo jasnu poruku da se kao i uvek do sada u svojoj bogatoj istoriji organi upravljanja u klubu birati putem glasanja delegata na Skupštini kluba poštujući Statut i propise Kluba, stoji na kraju saopštenja koje je potpisao Dragoslav Radonjić, vd predsednik Kluba.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 3846

Povezane vesti

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.