Komentara: 9
Pregleda: 3946

Film Đorđa Balaševića na Letnjoj pozornici na Paliću

08.07.2010. u 15:12h
Izvor: RTV Yueco
<p>Prvi, dugo očekivani film, Đorđa Bala&scaron;evića "Kao rani mraz" u četvrtak 15. jula konačno će moći da vide i Subotičani. Ovaj film premijerno je prikazan u Novom Sadu, a nakon toga u jo&scaron; petnaestak mesta u Srbiji.</p>
Film Đorđa Balaševića na Letnjoj pozornici na Paliću

Film je snimljen po istoimenoj knjizi Đorđa Balaševića, odnosno pesmi "Priča o Vasi Ladačkom" Ono što je specifično, na svaku projekciju filma dolazi i filmka ekipa. Projekcija će biti održana na Letnjoj pozornici na Paliću, sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Još jedan detalj koji je bitno pomenuti jeste da će komarci dan pre projekcije biti prskani upravo na tom delu, tako da svi gledaoci mogu u miru da pogledaju ovaj tročasovni film. U promet je pušteno 700 ulaznica, od čega je već polovina prodata, tako da ukoliko želite da dođete do karte kupite je na vreme. Cena ulaznice je 300 dinara a karte se kupuju u Platou.

Po poslednjoj informaciji iz Knjižare Plato, sve karte su rasprodate.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3946
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.