Komentara: 2
Pregleda: 4475

Festival ljubavi i vina u Velikoj većnici

10.02.2017. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Uoči 16. Festivala ljubavi i vina, koji će u organizaciji AKUD “Su Lola” biti održan 14. februara od 19.30 časova, u vestibilu Gradske kuće otvorena je izložba fotografija “Naših prvih 15 festivala”.
Festival ljubavi i vina u Velikoj većnici

Na izložbi su predstavljene fotografije učesnika Festivala u proteklih deceniju i po, među kojima su poznata imena poput Đorđa Davida, Zvonka Bogdana i Biljane Krstić, ali i mladih solista koji su pred publikom prvi put nastupili baš na ovom Festivalu.

I ove godine, na Dan Svetog Trifuna i Svetog Valentina, organizatori Festivala najavljuju raznovrsan muzički program, uz uvek dobra vina.

- S obzirom na razne stilove i žanrove, horove, orkestre, bendove i soliste, važno je reći da je to generacijski festival, u smislu same publike, koja sedi u Velikoj većnici, kao i izvođača koji su od 12 pa do 60 godina a čak i stariji. Jedan program posvećen je našim sugrađanima koji su u penziji, ali se i dalje bave muzikom. Festival podrazumeva više muzičkih stilova i žanrova, pa će biti i operskih pevača, raznih zvukova, pop muzike, uz uvek dobre kapljice vina - najavljuje organizator, Stevo Bardak.

Kao specijalni gost, nastupiće legendarna pevačica šlagera Beti Đorđević.

- Nastavljamo tradiciju da na Festivalu nastupaju zvezde iz naše zemlje u jednom periodu. U velikoj Jugoslaviji jedna od pop zvezda sa izvanrednim glasom bila je Beti Đorđević. Jedno vreme bila je malo u senci, ali vratila se u poslednjih dve godine. Lepa je poruka pesme koja je obeležila njen rad “Počnimo ljubav iz početka”. Na ovu izložbu koja će od danas biti sastavni deo festivala “Naših prvih 15 festivala”, lepo se nadovezuje ta njena poruka da idemo dalje - kaže Aleksandar Toković, organizator Festivala.

Ulaznice za koncert se, po ceni od 300 i 400 dinara, mogu kupiti u Suvenirnici Gradske kuće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4475
Povezane teme

koncert gradska kuća

festival ljubavi i vina

aleksandar toković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.