Komentara: 1
Pregleda: 2021

Fašistički bendovi sviraju u Kanjiži?

08.07.2010. u 15:10h
Izvor: RTV Yueco
<p>Organizacija Antifa&scaron;istička akcija Novog Sada upozorila je da se u Kanjiži priprema održavanje muzičkog festivala na kojem će učestvovati "fa&scaron;istički bendovi" iz susedne Mađarske.</p>
Fašistički bendovi sviraju u Kanjiži?

"Kao što Obraz, Pokret 1389, Krv i čast i Nacionalni stroj nemaju šta da traže na našim ulicama, tako ni organizacija Ujedinjena mađarska omladina i njihovi fašistički bendovi nemaju šta da traže u Kanjiži", ukazuje se u saopštenju.

Precizira se da će festival biti održan od 9. do 11. jula u Kanjiži i da će učestvovati neonacistički skinhed bendovi poput ''Titkolt elenalas'', ''Romantikus erosak'' i ''Karpatia''. Anifašistička akcija Novog Sada je saopštila da su to "najpoznatiji muzički propagandisti velikomađarskog fašizma".

Ta organizacija pozvala je sve druge antifašističke organizacije i pojedince da ne dopuste "orgijanje mađarskih fašista" u Kanjiži.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2021
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.