Komentara: 1
Pregleda: 3239

"Fashion day" održan u Hemijsko-tehnološkoj školi

08.03.2017. u 13:48h
Izvor: Subotica.com
Povodom Dana žena, u Hemijsko-tehnološkoj školi danas je prvi put održana manifestacija „Fashion day“, na kojoj su svoje kreacije predstavili bivši i sadašnji đaci ove škole.
"Fashion day" održan u Hemijsko-tehnološkoj školi

Manifestacija, čiji je cilj bio da predstavi kreativnost i umeće đaka na području rada tekstilstvo i kožarstvo, sastojala se iz revijalnog, izložbenog i promotivnog dela. U okviru revijalnog dela, publika je imala priliku da vidi 23 modela sadašnjih i pet revija bivših đaka ove škole, a sada uspešnih modnih kreatora kao što su Dragoljub Kujunđžić, Klaudija Pal, Julija Francisković, Sandra Benčik i Mona Lacko.

- Pozvali smo i uspešne studente sa srodnih fakulteta iz Beograda i Zrenjanina, sa kojima ostvarujemo dobru saradnju. Cilj nam je bio da okupimo osnovce, koji će možda biti učenici naše škole i predstavimo im na najbolji način obrazovni profil tehničar-modelar odeće. Pozvali smo i socijalne partnere, firme sa kojima ostvarujemo dugogodišnju saradnju i koje su uvek spremne da nam pomognu u realizaciji revija - kaže Kata Suknović, nastavnik stručnih predmeta iz oblasti tekstilstva.

"Fashion day" održan u Hemijsko-tehnološkoj školi

U publici su bili i članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić i direktor Hemijsko-tehnološke škole, Nikola Matković koji su se složili da je obrazovni profil tehničar-modelar odeće jedan od najkreativnijih, što je razlog velikog interesovanja đaka za školovanje na ovom smeru.

"Fashion day" održan u Hemijsko-tehnološkoj školi

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3239
Povezane teme

hemijska škola

hemijsko tehnološka škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.