• Pregleda: 2470

Euro Petrol učestvuje u odrastanju najmlađih Subotičana

Dosledna svojoj tradiciji aktivnog učestvovanja u životu lokalne zajednice, kompanija Euro Petrol se  opredeljuje za aktivnosti koje će najmlađima obezbediti prijatnije okruženje i zdravije odrastanje. Prilikom obeležavanja punoletstva kompanije, krajem prethodne godine, Euro Petrol je donirao značajna sredstva i igrališta  predškolskim ustanovama u Subotici, Bačkoj Topoli, Kanjiži, Vrbasu…
Euro Petrol učestvuje u odrastanju najmlađih Subotičana

Ove godine je kompanija Euro Petrol je  donirala 20 jelki sa busenom, da bi deci obezbedila odrastanje u prijatnijem okruženju. Jelke su raspoređene obdaništima na Prozivci, Malom Radanovcu, Kelebiji, Bikovu, Makovoj Sedmici, Keru itd.

Saradnja sa PU ”Naša radost” traje desetak godina, tokom kojih su, putem donacije goriva, kompanije Euro Petrol I Euro Gas pomagale prevoz dece.

Tokom prethodne dve godine, kompanije Euro Petrol i Euro gas su bile aktivne u saradnji i pomoći HKC Bunjevačko kolo, Gradskom muzeju, subotičkoj Bolnici, Udruženju Jogi za decu obolelu od disleksije, Rotari klubu i brojnim drugim organizacijama i ustanovama. Time je potvrđeno opredeljenje da, tokom  svih 18 godina postojanja, Euro  Petrol svoje poslovanje usko vezuje za lokalnu zajednicu i podstiče njen aktivan razvoj.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
pera detlic Odgovori
Lepa vest, a klinci preslatki!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.