Komentara: 1
Pregleda: 4167
Video

Emitovan Novogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

28.12.2020. u 20:55h > 21:55
Izvor: Subotica.com
Novogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestra pod upravom Miloša Nikolića i dirigenskom palicom Mikice Jevtića - premijerno je emitovan na Fejsbuk stranici portala Subotica.com
Emitovan Novogodišnji koncert Subotičkog simfonijskog orkestra

Uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazi celo društvo, Subotički simfonijski orkestar našao je način da Subotičanima ulepša predstojeće praznike. Tradicionalni Novogodišnji koncert, po kome je Subotica godinama prepoznatljiva, nije izostao, ali se umesto u prepunoj Velikoj većnici održao u elektronskom formatu.

Na repertoaru su se našli biti tradicionalni božićni, svečani program sa valcerima, polkama Štrausa, Betovena... Kao solisti nastupili su Mirna Radulović, četrnaestogodišnja Tatjana Savatić, finalistkinja Pinkovih zvezdica i Nevena Stankov, kao i Andrej Balaž na violini koji je premijerno izveo „Brams protiv Hendla“.

Koncert smo emitovali na našoj Fejsbuk stranici, a možete ga pogledati putem linka https://www.facebook.com/subotica/videos/683158822361449/

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4167

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.