Komentara: 21
Pregleda: 13029

Elektronski lovac za saobraćajne prekršaje

08.04.2012. u 01:34h
Izvor: SuMedija
Mnogi vozači u Subotici koji prolaze ovom raskrsnicom (na slici) su se u prethodnom periodu pitali šta znači i koju funkciju ima uređaj postavljen na raskrsnici. Stigao nam je svima i odgovor.
Elektronski lovac za saobraćajne prekršaje

Sel Smart Cam, novi uredjaj subotičkog preduzeća “Selma” koji je nedavno predstavljen na Svetskom sajmu “Intertrafik” u Amsterdamu, već tri meseca eksperimentalno beleži prekršaje subotičkih vozača na Beogradskom putu.

Sel Smart Cam je namenjen registrovanju incidentnih situacija u saobraćaju, a greške vozača koje je tokom eskperimentalnog rada evidentirao neće biti sankcionisane. Međutim, eksperiment je uspeo jer je ova inovacija “Selme” u Amsterdamu izazvala veliko interesovanje posetilaca “Intertrafika”.

- Svi uređaji koje smo predstavili u Amsterdamu su sertifikovani po evropskim standardima i imaju CE znak. Uređaji za upravljanje i identifikaciju prekršaja u saobraćaju, kao i oni za signalizaciju, izazvali su veliko interesovanje pa je već po našem povratku u Suboticu stigao mejl iz Omana i Alžira sa pozivom za saradnju – kaže direktor “Selme”, Martin Paloš.

Elektronski lovac za saobraćajne prekršaje

“Selma” je na put u Amsterdam otišla uz podršku SIEPE i Sekretarijata za privredu Vojvodine. Na najvećem sajmu ove vrste u svetu učetsvovalo je oko 1.200 izlagača, a “Selma” je prva firma iz Srbije koja se bavi razvojem elektronike u upravljanju saobraćajem koja je predstavila svoja dostignuća na ovoj manifestaciji.

Elektronski lovac za saobraćajne prekršaje

Elektronski lovac za saobraćajne prekršaje

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 13029
Povezane teme

Selma Subotica

saobraćaj Subotica

saobraćajni prekršaji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.