Komentara: 0
Pregleda: 2489

Elektrodistribucija izvršila očitavanje brojila

08.09.2011. u 15:36h
Izvor: RTV Yueco
Elektrodistribucija izvršila očitavanje brojila

Elektrodistribucija Subotica je izvršila očitavanje brojila kupcima svih kategorija potrošnje na celokupnom konzumnom području.

Zbog nemogućnosti očitavanja svih mernih mesta i dalje je ostao jedan broj neočitanih brojila. Mole se svi kupci kojima je na računima iskazano staro stanje da dostave stanja brojila, kako bi omogućili pravilan obračun utrošene električne energije.

U toku je i obustava isporuke električne energije potrošačima iz kategorija domaćinstva i industrije koji su dobili opomene, a nisu izmirili obaveze.

Da bi se isključen potrošač ponovo uključio na elektrodistributivnu mrežu, mora prikazati uplatu iznosa sa naloga za obustavu električne energije. Troškovi ponovnog uključenja iznose za domaćinstva, monofazno brojilo 1.235 din, za trofazno brojilo 1.853 din, dok je za virmanske potrošače taj iznos 4.214 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2489
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

elektrodistribucija

očitavanje brojila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.