Komentara: 0
Pregleda: 1255

Ekumenska priredba

23.12.2008. u 08:05h
<p>U Osnovnoj &scaron;koli &ldquo;Matko Vuković&rdquo; sinoć je održana predstava o rođenju Isusa, koju su pripremila deca. Organizator priredbe pored &scaron;kole, bila je Katolička i Pravoslavna crkva, koja je zajedno sa decom poku&scaron;ala da dočara značaj Božića, kao jednog od najvećih hri&scaron;ćanskih praznika.</p>
Ekumenska priredba

U prepunoj fiskulturnoj sali Osnovne škole “Matko Vuković” roditelji, nastavnici i drugi prisutni nisu krili oduševljenje predstavom koju su pripremili učenici škole. Uz božićne pesme, recitacije i film o rođenju Isusa, deca su pokušala da na specifičan način podsete sve prisutne o značaju Božića.Dan uoči Božića zove se Badnji dan, a noć koja sledi Badnje veče, zbog toga što se toga dana i te , ne spava, no sa nestrpljenjem očekuje najsvečaniji momenat u istoriji roda ljudskog Rođenje Bogodeteta Hrista.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1255
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.