Komentara: 1
Pregleda: 2413

Ekipno treće mesto za takmičarke SSK "Vojnik"

20.04.2015. u 12:09h
Izvor: Subotica.com
Juče je u Zrenjaninu održano Prvenstvo Vojvodine u gađanju serijskom vazdušnom puškom na kojem je učešće uzeo i Streljačko-streličarski klub (SSK) "Vojnik".
Ekipno treće mesto za takmičarke SSK "Vojnik"

Na vrlo zahtevnom prvenstvu među klubovima iz cele Vojvodine koji važe za među najbolje u Srbiji je učestvovao i SSK ''Vojnik'' sa sedam takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ovom prilikom ženska ekipa je osvojila treće mesto, dok je muška ekipa u izuzetnoj konkurenciji zauzela šestu poziciju u konačnom plasmanu.

Veliki uspeh ženske ekipe je posebno značajan kada se uzme u obzir da su se sve tri takmičarke po prvi put pojavile na nekom zvaničnom takmičenju. Ženski deo ekipe činile su Zorica Zadrić, Jovana Buljovčić i Eleonora Šalgo.

Naredno takmičenje i provera streljačkog umeća je 10. maja u Kraljevu gde se održava Prvenstvo Srbije, takođe u disciplini serijska vazdušna puška.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2413

Povezana vest

Povezane teme

streljački klub vojnik

streljačko streličarski klub vojnik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.