Komentara: 0
Pregleda: 4991

Ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik prvog Memorijala "Boris Popović Pop"

07.07.2020. u 13:47h > 23:32
Izvor: Subotica.com
Pobednik prvog Memorijalnog humanitarnog turnira „Boris Popović Pop“ u malom fudbalu je ekipa „Šeki enterijeri Real impeks“. Prikupljena sredstva (114.500 dinara) od dobrovoljnih priloga umesto ulaznica, kao i novčane nagrade kojih su se odrekle ekipe biće uplaćeni za lečenje Leona Đakovića.
Ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik prvog Memorijala "Boris Popović Pop"
Foto: Nikola Stantić

Protekle sedmice na terenima Sportskog centra "Prvomajska" održan je prvi Memorijalni humanitarni turnir „Boris Popović Pop“ u malom fudbalu na kojem je učestvovalo 16 ekipa. U samo završnicu plasman su izborile četiri najbolje - "NTM Čikerija", "Došlov kompani", „Šeki enterijeri Real Impeks“ i "Pekara Beli golub Bajmok".

Turnir je bio humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva (114.500 dinara) uplaćena su za lečenje sedmogodišnjeg Leona Đakovića, koji  se leči od hočkinovog limfona (tumor limfnih žlezda).

U polufinalu Pekara „Beli golub“  je posle penala slavila protiv ekipe „Došlov kompani“, dok je u drugom meču tim „Šeki enterijeri Real Impeks“ pobedio "NTM Čikeriju" sa 2:1. Finale je pripalo ekipi „Šeki enterijeri Rel impeks“ nakon pobede nad Pekarom „Beli golub“ rezultatom 5:2, dok je u meču za treće mesto „NTM Čikerija“ slavila protiv „Došlov kompani“ sa 3:2.

Ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik prvog Memorijala "Boris Popović Pop"

Prelazni šampionski pehar

Po okončanju turnira pobednicima su uručeni pehari i čekovi sa određenim nagradnim fondom, a su proglašeni i najbolji pojedinci. Za najboljeg igrača turnira priznanje je otišlo u ruke Veselina Guberinića, epitet najboljeg golmana poneo je Stefan Ristić, dok je najbolji strelac Momčilo Arežina.

Ekipa "Šeki enterijeri Real impeks" pobednik prvog Memorijala "Boris Popović Pop"

Veselin Guberinić

Trećeplasirana ekipa "NTM Čikerija" odrekla se novčane nagrade (20.000 dinara) i ta sredstva će biti prosleđena za lečenje malog Leona. Finalisti su pre odlučujuće utakmice napravili dogovor da će osvajač turnira učestvovati sa 30.000 dinara od svoje nagrade.

- Zahvaljujem se svima koji su svojim učešćem i prisustvom uveličali turnir i pomogli da osvežimo sećanja na našeg Borisa. Nadam se da se sledeće godine vidimo u još većem broju - kratko je poručio Goran Popović, brat prerano preminulog Borisa. - Takođe, želim da se zahvalim u ime porodice Rapajić svim ljudima dobre volje koji su učestvovali u prikupljanju  i na taj način pomogli porodici u ovim teškim trenucima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4991

Povezana vest

Povezane teme

mali fudbal

memorijal boris popović pop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.