Komentara: 0
Pregleda: 1794

E-trgovina 2010 na Paliću

21.04.2010. u 18:58h
Izvor: RTV Yueco
<p>Na Paliću je otvorena Deseta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju, "E-trgovina 2010".Konferencija je okupila oko 300 učesnika iz oblasti informacionih tehnologija, a biće predstavljeno 60 radova.</p>
E-trgovina 2010 na Paliću

Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić je prilikom otvaranja konferencije istakla da je ovo godina elektronskog poslovanja i da se sve više preduzeća odlučuje za ovaj vid poslovanja.

U Srbiji tri kuće imaju pravo na izdavanje elektronskog potpisa, a uskoro se očekuje da se usvoji odluka da se dobije pravo na elektronski potpis i putem mobilnih operatera.

Novi Zakon o elektronskoj trgovini štiti potrošače od agresivnog reklamiranja proizvoda i usluga. Potrošači su zaštićeni i propisom o obaveznim podacima koje je privredni subjekt dužan da im o sebi u svakom momentu stavi na raspolaganje.

Jedna od tema biće i "Internet i mediji u Srbiji juče, danas, sutra" gde će se raspravljati o aktuelnoj krizi medija i primeni Interneta kao kanala za plasiranje vesti. Kupovina preko interneta je jedan od najpovoljnijih načina kupovine iz celog sveta, pa i naše zemlje bez ograničenja. Ministarstvo trgovine i usluga je izdalo vodič za kupovinu preko internete i strip, kako bi ovaj vid kupovine približili potrošačima.

Organizator "E-trgovine 2010" je agencija "E-trgovina" Novi Sad, a PR partner ovogodišnje "E-trgovine" je agencija "Blumen Group" Beograd.
Konferencija se završava 23.aprila.

Više detalja možete saznati na zvaničnoj prezentaciji: www.etrgovina.org

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1794
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.