• Pregleda: 1475

Džudo: Vuk Bošnjak treći na Prvenstvu Srbije

Protekli vikend bio je uspešan za takmičare Džudo kluba "Spartak". Subotičani su se okitili sa tri bronzane medalje. Vuk Bošnjak zauzeo je treće mesto na Prvenstvu Srbije u džudou za kadete, dok su se njegovi mlađi klupski drugari vratili iz Mađarske sa dve bronze.
Džudo: Vuk Bošnjak treći na Prvenstvu Srbije

U Beogradu na Državnom prvenstvu u džudou za kadete,  održanom u subotu, Spartakov takmičar Vuk Bošnjak osvojio je bronzanu medalju, dok je Tamara Tanasković takmičenje okončala na sedmom mestu.

Vuk Bošnjak je u kategoriji do 81 kilogram zauzeo treće mesto, mada je malo sreće nedostajalo da se nađe u finalu i vrati u Suboticu sa sjajnijim odličjem.  Tamara Tanaskovič iz sekcije „Bajmok“ u ženskoj konkurenciji do 52 kilograma bila je sedma.

Nešto mlađi takmičari Dzudo kluba „Spartak“ nastupali su u Mađarskoj na međunarodnom takmičenju „Koros Kup“ i u Suboticu doneli dve bronzane medalje. U konkurenciji  500 takmičara iz 70 klubova Subotičani predvođeni trenerom Atilom Radvanskim su ostvarili odličan uspeh. Bronze su osvojili Veljko Borojević u kategoriji do 45 kilograma i Mateja Borojević u teškoj kategoriji.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.