Komentara: 0
Pregleda: 1737

Džudo: Održan "Spartans kup" za mlađe kategorije, Subotičani osvojili dvanaest medalja

29.11.2021. u 14:56h
Izvor: Subotica.com
Džudo: Održan "Spartans kup" za mlađe kategorije, Subotičani osvojili dvanaest medalja

U Hali sportova u organizaciji Džudo kluba „Spartak“ održan je 9. Međunarodni turnir „Spartans kup“ za mlađe kategorije. Nadmetalo se oko 450 takmičara iz više od 40 klubova iz Mađarske, Rumunije i Srbije, uzrasnih kategorija od 11 do 15 godina.

Pobednički pehar podigla je ekipa „Novosadski“ iz Novog Sada. Spartak je nastupio sa 32 takmičara, kao nabrojniji na turniru, i u jakoj konkurenciji se okitio sa šest medalja, od toga sa po jednom zlatnom i srebrnom i četiri bronzane.

Džudo: Održan "Spartans kup" za mlađe kategorije, Subotičani osvojili dvanaest medaljaZlatnu medalju osvojio je Veljko Borojević, srebrom se okitio Vukan Stokanović. Medalje bronzanog sjaja zaslužili su Mihajlo Stokanović, Ilija Stokanović, Relja Žagar i Luka Milić.

- Oborili smo više rekorda, pre svega po broju učesnika na ovogodišnjem međunarodnom turniru ali i po posećenosti naših turnira na nivou Srbije. Imamo povratne informacije da su učesnici bili zadovoljni organizacijom i kako smo ih dočekali, siguran sam da će iz našeg grada otputovati svojim kućama sa puno lepih sećanja i pregršt dobrih sportskih rezultata - rekao je Milan Bogić u ime Džudo kluba "Spartak".

Žetvu medalja pod stručnim vođstvom trenera Slavka Bašića i Đorđa Miloševića, imali su i takmičari drugog subotičkog kluba - "Mija&Zorka", koji su osvojili šest medalja.

Džudo: Održan "Spartans kup" za mlađe kategorije, Subotičani osvojili dvanaest medaljaNajuspešniji je bio Aleksandar Štajnfeld sa osvojenim 1. mestom među starijim poletarcima. Srebrne medalje osvojili su Nemanja Ničić i Sara Štajnfeld, dok su bronzani bili Maša Pajić, Antea Nemet i Silvester Tot. Peta mesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Vedran Kovačević, Matej Nemet, Vanja Pisarić i Vukašin Pavković.

- Kao klub smo i više nego zadovoljni postignutim rezultatima na ovom takmičenju, kao i borbenošću takmičara Sare Boljević, Nikole Boljevića, Vedrana Kovačevića i Vukašina Pavkovića kojima je ovo ujedno bilo prvo takmičenje - poručuju iz JK "Mija&Zorka".

Izvor: Subotica.com
Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup" Džudo turnir za mlađe kategorije (U11-U15) "Spartans kup"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1737
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

džudo klub mija zorka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.