Komentara: 10
Pregleda: 4422

Džudo klub "Spartak" zadovoljan rešavanjem dugogodišnjeg problema

26.03.2014. u 14:28h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Džudo klub "Spartak" izrazio je zadovoljstvo zbog rešavanja dugogodišnjeg problema sa trenažnim prostorom koji su delili sa kik-boks klubom, te su se u saopštenju zahvalili svima koji su omogućili da se problem reši.
Džudo klub "Spartak" zadovoljan rešavanjem dugogodišnjeg problema

Kako stoji u saopštenju, Džudo klub "Spartak" je najzad doživeo da se ispravi bezmalo desetogodišnja nepravda koja je nanošena ovom kolektivu. Ne ulazeći previše u politiku, koja nas kao sportiste i ne zanima mnogo, ne možemo a da ne kažemo da se ipak može kad se hoće, a to se evo i pokazalo.

Pronalaženjem novih idejnih ređenja u Hali sportova, najzad se iz džudo sale iselio kik boks klub "Spartak". Stranačkim politikanstvom nam je bez pitanja nametnut zajednički rad sa nesrodnom sportskom granom, zbog čega su obe strane trpele, džudo klub pogotovo.

Uništavala se lična imovina kluba, termini nisu mogli da se usklade, higijena je bila katastrofalna. Deca su svakako bila najveće žrtve ovakve trgovine, stoji između ostalog u saopštenju ovog kluba.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 4422
Povezane teme

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.