Komentara: 1
Pregleda: 2141

Džudisti Spartaka proteklog vikenda osvojili 6 medalja

07.11.2013. u 16:38h
Izvor: Sportski savez Subotice
Džudisti Spartaka su imali uspešne nastupe na takmičenjima proteklog vikenda. Nastupili su na Sirmijum Kupu u Sremskoj Mitrovici gde su osvojili 5 medalja, dok je njihov trener i takmičar Milan Bogić osvojio srebrnu medalju na veteranskom otvorenom prvenstvu Austrije.
Džudisti Spartaka proteklog vikenda osvojili 6 medalja

U Sremskoj Mitrovici održan je prestižni džudo "Sirmijum Kup" na kojem je učestvovalo preko 300 takmičara iz 5 zemalja. Džudisti Spartaka su nastupili sa 6 svojih takmičara koji su osvojili 5 medalja.

Postignuti su sledeći rezultati: Šašić Nikola 1 mesto, Bošnjak Vuk 2 mesto, Vukas Dušan 3 mesto, Milošev Mihailo 3 mesto i Kaćanski Jugoslav 3 mesto. Takmičare su predvodili treneri Dušan Bartalos i Sebastijan Popić.

Istog dana, u subotu 2.11. u Austrijskom gradu Lincu održan je Otvoreni šampionat Austrije, gde je u okviru veteranskog tima Srbije nastupio i Milan Bogić, takmičar i trener Spartaka. Milan je zabeležio odličan nastup i kući se vratio sa srebrnom medaljom.

Izvor: Sportski savez Subotice
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2141
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.