Komentara: 1
Pregleda: 3050

Dve zlatne medalje za kik-boksere Spartaka

30.11.2013. u 10:31h
Borci kik boks kluba ''Spartak'' nastavljaju sa odličnim rezultatima, na održanom Prvenstvu Srbije za seniore u Aleksincu 23. novembra u kik boksu u disciplini ful kontakt B klasa gde je nastupilo 76 takmičara iz 25 klubova, Miloš Keljanović i Obrad Cvijanović osvojili su prva mesta i zlatne medalje.
Dve zlatne medalje za kik-boksere Spartaka

Miloš Keljanović u polusrednjoj kategoriji do 71 kg imao je 3 eliminacione borbe i zasluženo trijumfovao, takođe je poneo epitet najboljeg borca prvenstva, ovo je Milošev odličan nastavak posle osvojenog trećeg mesta-bronzane medalje na Evropskom Prvenstvu u kiki boksu za juniore održanom u Poljskoj 2013. god.

Obrad Cvijanović je u superteškoj kategoriji preko 91 kg posle dve eliminacione borbe osvojio očekivano prvo mesto. Ovo je samo jedan u nizu vrhunskih rezultata Obrada pošto je on svoje kvalitete pokazao i na medjunarodnim takmičenjima kao juniorski Evropski prvak i vicešampion sveta.

Ovi rezultati su odličan pokazatelj dugogodišnjeg i stručnog rada trenera dr Veselina Bunčića sa talentovanim subotičkim kik bokserima koji na najbolji mogući način predstavljaju grad Suboticu i srpski kik boks.

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3050
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.