Komentara: 0
Pregleda: 2047

Dve ambulante ne rade

08.01.2009. u 14:24h
Dve ambulante ne rade

Zbog aktuelne energetske krize Dom zdravlja Subotica je prinuđen da zatvori dve ambulante Službe opšte medicine. Od danas do daljnjeg Dom zdravlja će sva dežurstva, za decu i odrasle organizovati u prizemlju Službe za zdravstvenu zaštitu žena i dece u ulici Đure Đakovića 14. Dom zdravlja Subotica moli pacijente za razumevanje zbog navedenih promena režima rada.

Od 12 ambulanti u gradu 6 ambulanti je na gasno grejanje i trenutno su hladne. Dve vangradske ambulante, na Paliću i Hajdukovu su u istom problemu. Stomatolog sa halaškog puta iz ogranka 4 je prebačen u Peščaru i smanjen je broj stomatoloških ordinacija i broj stomatologa. Služba hitne medicinske pomoći je prebačena u centar za majku i dete. Dokle će kriza trajati nemoguće je predvideti, a iz Doma zdravlja poručuju da će se truditi da sve funkcioniše kako treba. I pored otežanih uslova, sve službe Doma zdravlja Subotica će raditi normalno i pružati sve usluge zdravstvene zaštite Subotičanima.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2047
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.