• Pregleda: 9534

Dva razbojništva tokom popodneva na Zorci

Pošta u MZ "Zorka" opljačkana je juče u popodnevnim časovima, dok je pre toga, oko 14 časova, zabeležen pokušaj pljačke jedne prodavnice, takođe u ovom delu grada.
Foto: Pannon RTV/Szalai Adrián
Dva razbojništva tokom popodneva na Zorci

Prema izjavama očevidaca, muškarac sa crnom kapom, koji je nosio šal i smeđi kaput, pod pretnjom pištoljem ili predmetom koji liči na pištolj, zahtevao je novac iz kase, ali je kasir uspeo da je zaključa, te mu pljačka nije neuspela.

Na osnovu informacija iz policije, pretpostavlja se da je oba krivična dela izvršio isti muškarac. U oba slučaja nije bilo povređenih. Oba izvršioca krivičnih dela su za sada nepoznata organima gonjenja, ali se za istima intenzivno traga.

U ovom delu Subotice su česte krađe i razbojništva, a pošta koja se nalazi sa suprotne strane bivše fabrike "Zorka" je u proteklom periodu tri puta bila meta razbojnika.

Izvor: RTV Pannon

povezane teme

11
Pajo Odgovori
Buco Buco taj tvoj psihopatski osmeh bi ti skinuo za tili cas sa lica!Mozda ce te pregaziti Voz crveni!
Petar Lakovic Odgovori
Ако се неко пита због чега физичко обезбеђење не носе оружје у пошти разлог је врло прост и једноставан:1) раде пензионери (да још мало и школују децу),2) цена рада је врло смешна на граници минимална,3) ношењем оружја ,ти исти пензионери или било који други,обезбедили би разбојницима право и квалитетно оружје и 4) чему оружје када га не смеју употребити( лопови то знају). Што се тиче овог разбојника,у питању је исти извршилац,размак између два разбојништва је око 15 -так минута и дат је исти опис. Пашће он само је питање када и колико ће још зла нанети.осладило му се а и може му се,па боље је законски заштићен ( када обезбеђење сме да употреби ватрено оружје: само у случају стварног и непосредног напада када је угрожен његов или живот другог лица) е сад ти буди правник а пензионер си( не мора бити пензионер) кад је у току пљачка. Новац у ПТТ је осигуран и службеници имају дато упутство понашања у таквим ситуацијама.
Sve ok al
Taj što je u penziji i još školuje decu taj treba da se zapita gde je pogrešio
Radnik Odgovori
Isti taj lik je bio kod nas na Bajskom koji je opljackao 05.12, pola sata pre nego sto je opljackao na Zorci, izvadio i uperio pistolj na kolegu i trazio pare iz kase, ali mu pljacka nije uspela. Danas (12.12) u 19:50 je prosao covek ispred nase radnje na Bajskom Putu, usporio je ispred radnje i nastavio dalje.... a isti taj covek je prosao dva puta pre pljacke 05.12... U ovoj "igri" je vise njih, okolne radnje, trafike, pekare oprez!!!
Noćna ptica
Ti si Balkanski špijun :)
Radnik
Pa kad je vec dva puta bio kod nas. Kolega mu se nasmejao u lice i ovaj izasao napolje... hahaha strasno.
Grunf Odgovori
"ali je kasir uspeo da je zaključa, te mu pljačka nije neuspela."

Znači, pljačka je uspešna? Šta je pisac hteo da kaže?
BSHTARTST
Nemo si na kraj srca:D
kojot Odgovori
Treba obici par ulica i neke njihove stanovnike i problem bi bio ubrzo resen. Manje sedenja po kaficima i kladionicama eto uspeha. Frankopanska,Viroviticka,Kordunaska ulica su bermudski trougao...
Srbin Odgovori
Poštovani građani,za mnoge stvari,situacija i sl dešavanja,smo i sami krivi ne svesno.Na jednom drugom takstu sam "vodio"polemiku o kriminalu ovde i na zapadu,ništa tu nema bitnih nekih razlika,lopovi su i ovde isti kao i tamo,cilj im je isti,namera takođe,luksuzno živeti a ne raditi.E,tu dolazimo do jedne bitne razlike,mentalitata građana ovde i tamo,saradnja građana i policije,na zapadu,ako građanin primeti bilo kakvo (ne)delo na ulici,odmah uzima telefon i o tome obaveštava policiju,hajde neka svako stavi prst na čelo,ko bi to uradio od nas,jednostavno,nije nam u opisu bića "tužakanje",tj cinkarenje.Znam lično za slučaj,iz Nemačke,gle čuda,akter događaja nije niko iz Srbije,osoba je na ulici šutnula psa,nije otišla ni 100 m,policija je zaustavila i napusala prijavu za to delo,jer je neko istu prijavio i dao opis izgreda.
Овца за шишање Odgovori
Људи, стање је неСНСно!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.