Komentara: 0
Pregleda: 3631

Dva penala za podelu bodova fudbalera Spartaka i Donjeg Srema

12.05.2013. u 01:18h
Izvor: FK "Spartak"
Spartak Zlatibor voda i Donji Srem ponovo su podelili bodove kao i u jesenjem duelu u Novom Sadu. Interesantno je da su oba gola postignuta sa bele tačke. Poveli su Subotičani golom Despotovića u 11 minutu, da bi u finišu susreta Donji Srem izjednačio preko Damnjanovića.
Dva penala za podelu bodova fudbalera Spartaka i Donjeg Srema

Prvu priliku na utakmici imali su domaći kada je Nosković prošao po desnoj strani pronašao Torbicu kioji šutira iz prvog sa oko 16 metara ali Vukobrat uspeva da blokira loptu.

U sledećem ozbiljnijem napadu Spartak Zlatibor voda je došla do vodstva kada je Despotović ušao u šesnaesterac gde ga nepropisno ruši golman Belić. Najstrožu kaznu uspešno je izveo Despotović za 1:0.

Usledila je bolja igra gostiju koji su imali priliku preko Damnjanovića u 20. minutu ali siguran na golu bio je Aleksić. Do kraja prvog dela ekipa Donjeg Srema je imala još dve prilike ali odbrana na čelu sa golmanom Aleksićem je uspešno otklonila sveopasnosti.

U 55. minutu Donji Srem je zapretio preko Josimova koji je izveo slobodan udarac ali lopta je završila preko prečke. Kada se igrao 60. minut pljusak je osvežio igrače i znatno im otežao igru.

Igralo se uglavnom na sredini terena bez nekih većih prilika za gol sve do 83. minuta kada je kiksnula odbrana Subotičana i Aleksić oborio Damnjanovića pred golom. Sudija Gogić ponovo je pokazao na belu tačku, siguran izvođač bio ej Damnjanović z aporavnanje rezultata 1:1.

Izvor: FK "Spartak"
Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Donji Srem (JSL, 27. kolo)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3631
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.