Komentara: 0
Pregleda: 4172

Duško Dražić dao ostavku

27.04.2010. u 18:38h
Izvor: RTV Yueco
<p>Generalni direktor kompanije "Vojput", Du&scaron;ko Dražić podneo je ostavku Upravnom odboru. Kao razlog ostavke, Dražić je naveo malverzacije oko dodeljivanja tendera za izgradnju Svernog dela koridora 10 i obilaznice oko Subotice, poznatije kao y krak.</p>
Duško Dražić dao ostavku

U Upravnom odboru kompanije "Vojput" kažu da su se dogovorili da Dražić obavlja svoju funkciju dok ne pronadju zamenu.U Upravnom odboru kompanije "Vojput" kažu da su primili na znanje ostavku, njihovog generalnog direktora koji već 20 godina radi u kompaniji. Pre 20 godina kompanija "Vojput" je pokrenula projekat izgradnje obilaznice oko Subotice poznatije kao Y krak i uspela da izgradnju puta uvrsti u Prostorni plan Srbije.Za sada je izgrađeno 5 i po kilometara puta.

U Saopštenju koje je dato novinarima zamenik predsdnika Upravnog odbora kompanije se navodi da je Duško Dražić svoju odluku obrazložio rečima da više ne može da legalnim načinom obebedi rad firme.Zakonske procedure se ne poštuju, a drugim firmama se nameštaju tenderi.Odlučeno je da generalni direktor obavlja svoju funkciju dok se ne nađe adekvatna zamena.U kompaniji "Vojput" kažu da će narednih dana prodobnije javnost upoznati sa odlukom generalnog direktora.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 4172
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.