Komentara: 3
Pregleda: 2445

Dupla kruna za vaterpoliste Spartak Prozivke

18.05.2015. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Vaterpolisti Spartak-Prozivke, generacija 2002. i mlađe proteklog vikenda su osvojili duplu krunu Vojvodine. Pobedivši u finalu Vojvodinu na bazenu SRC "Prozivka" osvojeno je, pored već osvojenog Kupa, i prvenstvo Vojvodine.
Dupla kruna za vaterpoliste Spartak Prozivke

VK "Vojvodina" se prijavio sa tri ekipe u ovom godištu, a takmičile su se i ekipe Bečejac, Mladost, Žak, Polet, Proleter i Senta.

Polufinale i trening utakmica protiv Mladosti, zatim je pobeđena ekipa iz Pančeva rezultatom 15:1. Finalna utakmica je bila samo rezultatski dostojna finala do poluvremena kada je bilo nerešeno 2:2, a onda je subotička ekipa demonstrirala silu, pritisla gas do daske za konačnih 9:3.

Zlatnu medelju su osvojili Todić Ognjen, Nikolas Perez De Guzman, Stojanović Jovan, Stojanović Miloš, Radaković Nikola, Dukić Aleksandar, Konatar Aleksa, Nedeljković Miloš, Kokai Silard, Bedić Uroš, Tonković Matija, Varkulja Viktor, Ivković Luka, Saulić Aleksandar, Sabo B. Benjamin i trener Dražen Videc.

Uspeh je utoliko veći jer je zgusnut raspored kako i u mađarskoj ligi tako i u Prvenstvu Vojvodine, umorio sve vinovnike, odigravanjem 5 utakmica po vikendu.

Prošlog vikenda, kao uvertira za osvojeno zlato, isti akteri su osvoji srebrnu medelju u najjačoj grupi u područnoj mađarskoj Ligi. Sezona je uspešno završena u Mađarskoj i u Vojvodini dok se nastavak u Prvenstvu Srbije se očekuje 18 jula.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2445
Povezane teme

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.