Komentara: 27
Pregleda: 5130

Dulić: Radićev stav pozitivno iznenađujući

22.05.2013. u 18:10h
Izvor: RTV Yueco
Stav jednog od lidera Srpske napredne stranke Gojka Radića da će se zauzeti za nastavak izgradnje obilaznice oko Subotice je pozitivno iznenađujući, ocenio je gradonačelnik Subotice Modest Dulić.
Dulić: Radićev stav pozitivno iznenađujući

On je u sinoćnoj emisiji “In medias res” na YuEco televiziji izjavio da se time Radić po prvi put javno izjasnio da će iskoristiti svoj politički kredibilitet i autoritet u Beogradu kako bi pomogao svom gradu.

Nakon što je Radić u prošlonedeljnoj emisiji “Razgovor s povodom” izjavio da će se založiti za pronalaženje rešenja problema i nastavka izgradnje ovog višedecenijskog projekta,

Dulić je sinoć izjavio da ne želi ni da glorifikuje stav Demokratske stranke od pre godinu dana, niti da likuje, ali i ocenio da je taj potez ono na šta je pozivao pre godinu dana – da svako, bez obzira da li je član vladajuće većine ili ne, uradi sve što je moguće da pomogne svom gradu i na taj način pokaže “iskrenu želju da pomogne građanima”, a ne da taj angažman bude preko političkih saopštenja za koje smatra da su u pojedinim slučajevima “vređala inteligenciju”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 5130
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

Modest Dulić

sns

gojko radić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.